خبر ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان و تجار به هیچ وجه صحت ندارد.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، علی مسعودی، رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: اگر مرکز ملی فضای مجازی مسؤولیت وصل اینترنت را برعهده دارد، درخواست ما این است که دسترسی به اینترنت آزاد برای همه شهروندان فراهم شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران تاکید کرد: خبر ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان و تجار تا این لحظه به هیچ وجه صحت ندارد.

او افزود: در جلساتی که با مسؤولان مربوطه برگزار شده، قول داده شده است تا پایان هفته محدودیت‌ها برداشته شود.

مسعودی تصریح کرد: اینترنت صفی و نوبتی برای اقشار جامعه از جمله بازرگانان مناسب نیست و اگر مسؤولیت این موضوع با مرکز ملی فضای مجازی است، درخواست‌مان وصل شدن اینترنت پرسرعت پایدار برای تمامی مردم و اقشار جامعه است./