کوچ پول به صنایع ریالی بازار سرمایه سرعت گرفت؛

دوئل بورسی  

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۲۰۴۹۷ گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد

دنیای اقتصاد: در جریان معاملات روز سه شنبه، راه نماگرهای بورسی از یکدیگر جدا شد. شاخص کل بورس تهران پس از دو هفته پیشتازی در روز جاری به محدوده منفی عقب نشینی کرد. با این حال، نماگر هم‌وزن از دقایق اولیه معاملات روز جاری بر مدار مثبت قرار گرفت و در نهایت بازدهی روزانه بهتری نسبت به کل، تجربه کرد. آلارم اقبال سرمایه گذاران به نمادهای کوچکتر بورسی از روز چهارشنبه هفته گذشته به صدا درآمد. پول از صنایع بزرگتر خارج و جذب کوچکترهای بورسی شد. این امر موجب می‌شود تا بازار سهام یکپارچه از موج صعودی شکل گرفته بهره مند شود و نقدشوندگی در کلیت بازار افزایش یابد.

دوئل بورسی
 

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، صنایع دلاری و بزرگ بازار در نیمه نخست معاملات روز سه شنبه از توجه معامله‌گران به دور بودند و با خروج پول حقیقی همراه شدند.

با این حال صنایع ریالی با لیدری بانکی ها، خودرو و همین‌طور بیمه در روز جاری ورود پول قابل توجه حقیقی را تجربه کردند.

بانکی ها در ۹۰دقیقه نخست معاملات امروز ۵۱میلیارد تومان ورود پول حقیقی را به ثبت رساندند و در صدر جدول تراز پول حقیقی جای گرفتند.

پس از بانکی ها، گروه خودرو و ساخت قطعه مورد اقبال حقیقی ها قرار گرفتند و ۳۱میلیارد تومان پول حقیقی جذب این گروه شد.

نمادهای بیمه پس از مدت ها از سوی حقیقی ها مورد توجه قرار گرفتند.

بیمه ای ها در نیمه نخست معاملات امروز ۳۰میلیارد تومان ورود پول را به ثبت رساندند و سومین جایگاه جدول از آن گروه بیمه شد.

در طرف مقابل صنایع بزرگ و دلاری بورس تهران از جمله فلزات اساسی، پالایش و محصولات شیمیایی بیشترین میزان خروج پول حقیقی در نیمه ابتدایی بازار امروز را به ثبت رساندند.

سردمدار خروج پول حقیقی گروه فلزات اساسی است که در ۹۰دقیقه ابتدایی معاملات امروز ۳۷میلیارد تومان خروج پول حقیقی را تجربه کرد.

دو گروه پالایش و محصولات شیمیایی هریک به‌طور متوسط با خروج پول ۳۳میلیارد تومان در رتبه های دوم و سوم خروج پول روزانه جای گرفتند. اهرمی ها برای دومین روز متوالی از سوی حقیقی ها مورد توجه قرار گرفتند.

علی‌رغم جو نزولی بازار، اهرمی ها در روز جاری ۷۸میلیارد تومان ورود پول را به ثبت رساندند؛ این در حالی است که صندوق‌های سهامی، بخشی و شاخصی هریک با میانگین خروج پول ۲۵میلیارد تومان بیشترین میزان خروج حقیقی را در روز جاری از آن خود کردند. 

واگرایی نماگرها

نماگرهای بازار سهام در نیمه نخست معاملات امروز عملکرد متفاوتی را از خود به نمایش گذاشتند. شاخص کل بورس تهران در ۹۰دقیقه ابتدایی بازار با ثبت کاهش ۰.۱۵درصد به سطح ۳میلیون و ۳۸هزار واحد عقب نشینی کرد.

با این حال نماگر هم‌وزن بورس تهران در نیمه ابتدای معاملات با رشد ۰.۵۵درصد همراه شد و توانست به سطح ۸۷۵هزار واحد افزایش ارتفاع تجربه کند. باتوجه به مثبت بودن شاخص هم‌وزن و دربرگیرندگی بالای این نماگر نسبت به کلیت بازار سرمایه، در پایان نیمه ابتدایی بازار، ۶۳درصد نمادها در محدوده مثبت جای گرفتند.

ارزش سفارش‌های خرید در سطح ۲همت قرار گرفت که در مقایسه با سفارش‌های  فروش بیش از ۱همت بالاتر بود. ارزش معاملات خرد در ۹۰دقیقه ابتدایی بازار امروز به میزان ۷همت به ثبت رسید که از این میزان ۱۲۸میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سرمایه وارد شد.

گزارش کامل معاملات روز سه شنبه پس از پایان ساعت داد و ستدها منتشر می‌شود./

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن