معرفی دفاتر پیشگام ساماندهی گردشگران عراقی

شماره روزنامه: ۳۶۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۴۸۶۳۰ گردشگری

<p> در راستای اجرای طرح ساماندهی گردشگران در مرز مهران، ۱۰ دفتر ایرانی و ۱۰ دفتر عراقی به‌عنوان دفاتر پیشگام معرفی شدند. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام، ولی تیموری، مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در نشست ساماندهی مرز مهران با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، ضمن اعلام این خبر گفت: «این دفاتر پس از فراخوان در سراسر کشور، از میان ۸۰ دفتر واجد شرایط انتخاب شده و در قالب تورگردانان، بسته‌های سفر را برای گردشگران و زوار عراقی آماده می‌کنند. </p>

در راستای اجرای طرح ساماندهی گردشگران در مرز مهران، ۱۰ دفتر ایرانی و ۱۰ دفتر عراقی به‌عنوان دفاتر پیشگام معرفی شدند. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام، ولی تیموری، مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در نشست ساماندهی مرز مهران با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، ضمن اعلام این خبر گفت: «این دفاتر پس از فراخوان در سراسر کشور، از میان ۸۰ دفتر واجد شرایط انتخاب شده و در قالب تورگردانان، بسته‌های سفر را برای گردشگران و زوار عراقی آماده می‌کنند.» وی ادامه داد: «این بسته‌های سفر به منظور جلوگیری از انحصار و ایجاد شرایط رقابتی پس از بازاریابی و تبلیغات در اختیار تمامی آژانس‌های مسافرتی قرار می‌گیرد.»

تیموری تاکید کرد: «این بسته‌های سفر بر اساس نتایج تحقیق و مخاطب‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی از گردشگران عراقی در خصوص سلایق، نیازها، مقاصد سفر و درخواست‌های آنها، تهیه می‌شود.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن