قرنطینه کردن مسافران ورودی به بوشهر

شماره روزنامه: ۴۸۴۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۳۴۸۲۳ گردشگری

استاندار بوشهر گفت: «مسافران در صورت ورود به استان بوشهر با نظر دانشگاه علوم پزشکی قرنطینه می‌شوند.»

عبدالکریم گراوند در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا با تاکید بر تلاش همه دستگاه‌های اجرایی استان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در استان گفت: «دانشگاه علوم پزشکی با همکاری نیروی انتظامی به‌صورت جدی مبادی ورودی استان را کنترل کرده و در صورت مشاهده افراد و مسافران مشکوک، با نظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آنها را قرنطینه می‌کنند.»

او افزود: «بر اساس تصمیمات اتخاذشده در این ستاد مدت‌زمان نیاز به قرنطینه افراد، از طرف دانشگاه علوم پزشکی اعلام می‌شود و تمام هزینه مدت‌زمان قرنطینه بر عهده خود مسافران خواهد بود.»

در این جلسه مصوب شد بیماران بستری‌شده در استان، پس از ترخیص تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی با محدودیت ملاقات‌کننده، قرنطینه می‌شوند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن