تبلیغ لذت سفر به ایران در نشریه فرانسوی

شماره روزنامه: ۳۷۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۰۱۷۳۳۸ گردشگری

<p> جذابیت‌های گردشگری ایران و پیشنهاد سفر به کشورما در شماره جدید نشریه «پوتی فوته» فرانسه به انتشار رسید. به گزارش «دنیای سفر» این نشریه که با تیراژ بیش از ۱۰۰ هزار جلد در هر دوره مهم‌ترین نشریه گردشگری فرانسوی‌زبانان جهان است، ایران را به‌عنوان پیشنهاد و ایده سفر در ۴ صفحه معرفی کرده و از جذابیت‌های سفر به ایران برای مخاطبانش گفته است. </p>براساس این گزارش، در پشت جلد نشریه پوتی فوته با عکسی از دروازه ملل تخت جمشید، لذت سفر به ایران تبلیغ شده است. پوتی فوته در مهر ماه گذشته نیز کتاب راهنمای سفر به ایران را به مجموعه کتاب‌های راهنمای سفر خود اضافه کرد و این کتاب در ۳۳۶ صفحه به عنوان راهنمای سفر در اختیار علاقه‌مندان فرانسوی‌زبان جهان برای سفر به ایران قرار گرفته است.

جذابیت‌های گردشگری ایران و پیشنهاد سفر به کشورما در شماره جدید نشریه «پوتی فوته» فرانسه به انتشار رسید. به گزارش «دنیای سفر» این نشریه که با تیراژ بیش از ۱۰۰ هزار جلد در هر دوره مهم‌ترین نشریه گردشگری فرانسوی‌زبانان جهان است، ایران را به‌عنوان پیشنهاد و ایده سفر در ۴ صفحه معرفی کرده و از جذابیت‌های سفر به ایران برای مخاطبانش گفته است.

براساس این گزارش، در پشت جلد نشریه پوتی فوته با عکسی از دروازه ملل تخت جمشید، لذت سفر به ایران تبلیغ شده است. پوتی فوته در مهر ماه گذشته نیز کتاب راهنمای سفر به ایران را به مجموعه کتاب‌های راهنمای سفر خود اضافه کرد و این کتاب در 336 صفحه به عنوان راهنمای سفر در اختیار علاقه‌مندان فرانسوی‌زبان جهان برای سفر به ایران قرار گرفته است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن