شماره روزنامه ۶۰۰۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۳ دنیای اقتصاد

اخبار گردشگری - استان‌ها - روزنامه شماره ۵۹۷۳

  • « ویکند ۲ روزه» برای چه کسانی؟

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: موضوع تعطیلات آخر هفته دو روزه سال‌هاست که به‌عنوان یک مساله مهم سیاستگذاران و نمایندگان مجلس تبدیل شده است و به‌ویژه از سال ۹۸ که توسط علی اصغر مونسان وزیر وقت وزارت میراث فرهنگی و گردشگری مطرح شد که راهی برای رونق و توسعه گردشگری در تمام ایام سال باشد. حال بالاخره پس از سال‌ها «لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته» مورد موافقت اولیه مجلس قرار گرفت و در واقع به «مساله چند ساله کشور در مواجهه با تقویم تعطیلات» پایان داد.
  • رشد ۱۷۷درصدی سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در چهارمحال و بختیاری

    دنیای اقتصاد - شهرکرد: در یکسال اخیر ۵۲‌هزار میلیارد ریال در ۱۷۴ واحد صنعتی استان سرمایه‌گذاری شده است که علاوه بر رشد ۱۷۷ درصدی ارزش سرمایه‌گذاری‌ها، زمینه اشتغال مستقیم ۲‌هزار و ۶۰۰ نفر در این واحدهای صنعتی فراهم شده است. فضل‌الله رحمتی، مدیرکل صمت استان چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر گفت: با همت سرمایه‌گذاران جدید ۲هزار و ۲۲۴ طرح صنعتی در زمینه‌های شمش فولادی، سیمان پورتلند، انواع ورق‌های نورد سرد، نخ ابریشم، بنزین، گازوئیل، سوخت هواپیما، کریستال ملامین، کاغد و مقوای کرافت لاینر قهوه‌ای، کاشی ساختمانی، پارچه چادر مشکی و... در استان مراحل اجرایی را طی می‌کنند. وی همچنین با اشاره به شناسایی کانسار‌های جدید در طرح‌های اکتشافی استان گفت: امسال تاکنون ۷میلیون تن انواع مواد از معادن استان برداشت شده است. رحمتی همچنین با اشاره به رشد ۱۰۲درصدی ارزش دلاری صادرات کالاهای استان گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۳۳۳‌هزار تن کالا از استان چهارمحال و بختیاری به فراسوی مرزهای کشور صادر شده است که ارزش صادراتی این کالاها ۱۶۴ میلیون دلار بوده است.
  • توزیع ۷هزار تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان

    دنیای‌اقتصاد-خرم‌آباد: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان گفت: ۷هزار تن برنج و شکر امسال به نرخ دولتی در استان توزیع شده است و این میزان تا پایان سال به بیش از ۸هزار تن می رسد. حجت الله بیرانوند افزود: با توجه به افزایش تقاضای مصرف در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز و در راستای تامین کالا به منظور تنظیم قیمت‌ها، از ابتدای امسال تاکنون ۷هزار تن برنج و شکر با نرخ مصوب دولتی برای عرضه در بازار عمومی به عاملیت‌های توزیع واگذار شده است. وی ادامه داد: ۱۲۰ تن شکر برای تهیه زولبیا و بامیه با نرخ هر کیلوگرم درب انبار ۲۵۵ هزار ریال و برای مصرف‌کننده ۲۸۵هزار ریال در حال توزیع است. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان بیان کرد: قیمت هر کیلوگرم برنج دانه بلند هندی نیز درب انبار ۳۳۰ هزار ریال و برای مصرف کننده ۳۵۰هزار ریال تعیین شده است که با توجه به نیازسنجی بازار، مشکل یا کمبودی در تهیه این اقلام اساسی وجود ندارد. به گفته بیرانوند امسال ۲۷۴ هزار تن گندم برای مصارف نان، صنایع و صنوف آرد در لرستان توزیع شده است.
  • بازار آب یزد آغاز به کار کرد

    دنیای‌اقتصاد - یزد: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌‌‌ای یزد از آغاز بهره‌‌‌برداری رسمی بازار آب استان و فعالیت آن در دشت یزد - اردکان با هدف تعادل‌بخشی سفره‌‌‌های آب استان، تامین آب و افزایش بهره‌‌‌وری حوزه‌های مختلف خبر داد. جواد محجوبی در حاشیه آغاز به کار این بازار با اشاره به افزایش روزافزون تقاضای آب در تمام بخش‌‌‌ها اظهار کرد: این در حالی است که موجودی آب با محدودیت شدیدی مواجه است. وی با بیان اینکه تاکنون عمدتا پاسخ به این ناترازی از جنس مدیریت عرضه بوده است، افزود: البته این رویکرد همواره با مشکلات متعددی مواجه بوده که یکی از آنها هزینه‌بر بودن آن است.
  • طرح جامع گردشگری لوت تهیه می‌شود

    ایرنا: رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور گفت: تلاش می‌‌‌کنیم از محل یک‌ درصد اعتبارات پژوهشی وزارتخانه اعتبار طرح جامع گردشگری لوت را تامین کنیم. مصطفی ده‌‌‌پهلوان در نشست خبری در جیرفت اظهار کرد: طرح جامع گردشگری می‌تواند بحث میراث طبیعی لوت را مدیریت کند، نهایت درآمدزایی را داشته باشد و مشکلات آن رفع شود. وی یادآور شد: لوت خود یک سرمایه بزرگ در استان است که به‌‌‌درستی نتوانستیم از آن بهره‌‌‌برداری کنیم. ده‌‌‌پهلوان افزود: استان باید بتواند مسیر گردشگری برای شهداد راه‌‌‌اندازی کند، ما هم محتوای علمی آن را آماده کنیم تا برای عید گردشگرانی که به کویر می‌آیند با یافته‌‌‌ها و تاریخچه شهداد آشنا شوند. وی ادامه داد: میراث کشاورزی ۵‌هزار ساله در آنجا وجود داشته است که بسیاری با آن آشنا نیستند.
  • افزایش ۷۷درصدی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در آذربایجان شرقی

    دنیای اقتصاد- تبریز: رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان از افزایش ۷۷درصدی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان خبر داد و گفت: تعداد این شرکت‌ها از ۱۹۵ مورد در نیمه اول سال ۱۴۰۱، به ۳۴۶ مورد در زمان حاضر رسیده است. سعید جعفری راد در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای فناورانه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در تبریز اظهار کرد: افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در استان، نقطه قوت فعالیت‌های گسترده این پارک است. وی ادامه داد: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک نیز از ۶۵ مورد به ۱۱۵ مورد رسیده و تعداد پردیس‌های علم و فناوری، مراکز رشد و مراکز نوآوری از ۱۹ مورد به ۲۷ مورد رسیده است.
  • پویش تامین مایحتاج شب عید برای ۵ هزار دانش‌آموز نیازمند استان گلستان

    دنیای اقتصاد- گرگان: مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۹‌هزار دانش‌آموز نیازمند تحت حمایت کمیته امداد در استان وجود دارند، گفت: پویش «تامین مایحتاج شب عید» برای ۵‌هزار دانش‌آموز نیازمند درسراسر استان هدف‌‌‌گذاری شده است. عیسی بابایی اظهار کرد: زنگ نیکوکاری در سراسر استان و در هفته احسان و نیکوکاری نواخته شد و تاکنون خیران و نیکوکاران ۱۹ میلیارد تومان برای تامین بسته‌‌‌های معیشتی شب عید کمک کردند که پیش‌بینی می‌شود این میزان در سال‌جاری به ۲۶ میلیارد تومان برسد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر