آرش آریانژاد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان در این مراسم گفت: آب سد چراغ‌ویس به سد بانه سرازیر و فاز اول طرح پس از ۵ ماه کار شبانه‌روزی با تامین ۳۵۰ لیتر در ثانیه آب شرب پایدار، اتمام یافت.

وی با اشاره به شرایط خاص منابع آبی و کاهش تاب‌آوری تامین آب در ماه‌های گذشته، اظهار کرد: شهر بانه به دلیل محدودیت منابع و افزایش مصرف، در مقطعی با تنش آبی مواجه شد که همین موضوع، ضرورت اجرای سریع و هماهنگ یک پروژه اضطراری و در عین حال پایدار را دو چندان کرد. در همین راستا، با حمایت وزارت نیرو و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، عملیات آب‌رسانی در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان با تاکید بر اینکه تامین آب شرب پایدار، خط قرمز این شرکت است، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح، پایداری تامین آب شهر بانه افزایش یافته و زمینه عبور ایمن از دوره‌های تنش آبی و ارتقای امنیت آبی منطقه فراهم شده است.