اصحاب رسانه از تاسیسات گازرسانی خراسان جنوبی دیدن کردند
ماموریت فرااستانی گاز خراسان جنوبی
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی افزود: کل اعتبارات گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان از محل منابع داخلی شرکت ملی گاز ایران است. وی با بیان اینکه ایران سومین کشور تولیدکننده گاز است، ادامه داد: آمریکا و روسیه با فاصله زیاد از دیگر کشورها در جایگاه اول و دوم قرار دارند. محمودی با بیان اینکه بیشترین مصرف گاز توسط بخش خانگی با ۷۰۰ میلیون مترمکعب است، افزود: پس از آن بخش نیروگاهها و صنایع هستند. مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی یادآور شد: ایران با داشتن ۳۸هزار خط انتقال فشار قوی از بزرگترین کشورهای انتقال گاز در جهان است. وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی ۳۲۵هزار مشترک داریم، یادآور شد: ۱۳هزار کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع داریم.
محمودی با بیان اینکه خطوط تغذیه فولادی است و فشار بیشتری را تحمل میکند، ادامه داد: در خراسان جنوبی یک خط گازرسانی از طرف مشهد آمده و سرشاخههای نهبندان و طبس و مناطق دیگر استان فعال است. مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در استان کار جهادی انجام شده و ۳۲ شهرستان خراسان جنوبی از ۱۰۰درصد نعمت گاز برخوردار هستند و جهش خوبی در گازرسانی انجام شده است. محمودی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۳۸ روستای استان با اشتراک ۱۳هزار انشعاب به شبکه گازرسانی متصل و از این نعمت الهی برخوردار شدند، اضافه کرد: فقط ۱/ ۰درصد جمعیت روستایی استان هنوز در انتظار گازرسانی هستند. وی با اشاره به اینکه اکنون ۸/ ۹۹درصد خانوارهای روستایی و ۱۰۰درصد خانوارهای شهری خراسانجنوبی به شبکه گاز طبیعی متصل هستند، ادامه داد: خراسان جنوبی از استانهای ممتاز در زمینه گازرسانی شناخته میشود. مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی یادآور شد: تاکنون هزار و ۴۹کیلومتر خطوط انتقال در استان اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه در این استان تاکنون بیش از ۲هزار و ۹۸ صنعت و واحد تولیدی گازرسانی شده اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۹۶درصد صنایع استان گازرسانی شده است. محمودی تاکید کرد: با اشتراک ۳۳۰هزار و ۶۴۱ خانوار بیشترین بهرهمندی از نعمت گاز در کشور را دارا هستیم. مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: سههزار و ۱۹۷کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز شهری در خراسان جنوبی اجرایی شده که ۱۲۷ کیلومتر آن مربوط به سال گذشته بوده است. وی گفت: گازرسانی به روستاها علاوه بر اینکه موجب ماندگاری جمعیت و جلوگیری از مهاجرت به شهرها میشود به عنوان یک منبع سوخت پاک و ارزان به حفظ محیطزیست کمک میکند.
اعتراض مشترکان به تعرفه گاز
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی درباره افزایش تعرفه قبوض گاز نیز گفت: تعرفه گاز از سال قبل بر اساس ۱۲ پله تعریف شد اما از ۱۶ آذر این پلکان تغییر کرده که هدف آن صرفهجویی در مصرف گاز بوده است. محمودی با بیان اینکه طبق دستورالعمل جدید فاصله پلهها کم شده و قیمت هم افزایش یافته، ادامه داد: بر اساس این تعرفهگذاری ۵۰درصد مشترکان در سه پله اول و ۷۰۰ مشترک جزو پلکان ۱۱ و ۱۲ قرار دارند که اطلاعرسانی شده و جزو مشترکان پرمصرف هستند. وی اظهار کرد: اعتراضات مشترکان نسبت به افزایش یکباره قبوض گاز به مرکز منتقل شده و قرار است که اصلاحیه برای تعرفهها لحاظ شود.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح سفیر ایمنی گاز در خراسان جنوبی گفت: این طرح از ابتکارات شرکت گاز استان بوده و در راستای مسوولیتهای اجتماعی کارشناسان شرکت گاز با حضور در شهرها و روستاها نسبت به آموزش نکات ایمنی و استفاده بهینه از گاز طبیعی برای مردم اقدام میکنند. وی با اشاره به چالش افت فشار گاز با تاکید بر اینکه در این بازه قطعی گاز نداشتیم ادامه داد: از ابتدای تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی بیش از ۲۴درصد مصرف گاز در استان کاهش یافت.