پیشکسوت روزنامهنگاری و استاد دانشگاه:
راهنمایان کتاب حلقه مفقوده نشر ما هستند
وی با بیان اینکه «گفته میشود کتاب عامل دانایی و سوادافزایی است»، اضافه کرد: با این وجود به دلیل تعدد کتابها و عمر محدود انسان، قادر به مطالعه تمامی کتب نخواهیم بود و لازم است مشخص کنیم چه کتابی را بخوانیم.
پدر روزنامهنگاری آنلاین ایران تصریح کرد: در ابتدا باید نسبت کاربر کتاب با خود کتاب مشخص شود. به عنوان مثال، به این پرسش پاسخ داده شود که کتاب خاص، چه نیازی از مخاطب را برآورده کرده و رفعکننده کدام سوال بیجواب مخاطب است.
شکرخواه در ادامه افزود: اینکه یک مکانیک کتاب مرتبط با نیاز کاری خود را داشته باشد یا حتی یک فعال رسانه چه کتابی را مطالعه کند تا بیشترین کمک را به وی داشته باشد، اهمیت ویژهای دارد که مورد غفلت واقع شده است. راهنمایان کتاب، حلقه مفقوده حوزه نشر هستند ما در دریایی از آثار منتشرشده قرار داریم، در حالی که مخاطبان نمیدانند بر اساس نیازشان باید کدام کتاب را مطالعه کنند.
این روزنامهنگار و استاد دانشگاه با بیان اینکه بعد از برقراری ارتباط با کتاب و تخصصی کردن مطالعه، لازم است؛ کارکرد کتاب تعریف شود تا بتوانیم با علم به این موضوع زمینه مطالعه را مشخص کنیم، اظهار کرد: رعایت مثلت طلایی سواد، جمعیت یا مخاطب و همچنین قدرت خرید میتواند رسانه را زنده و ما را در مسیر مناسبی هدایت کند.