9 استراتژی موثر  در ساخت پارک‌ها - ۲۰ مهر ۹۱
مترجم: مریم رضایی
نظر به این که این روزها جوامع شهری بیشتر و بیشتر به دنبال ایجاد پارک‌ها هستند، بدیهی به نظر می‌رسد که کیفیت پارک‌ها باید توسعه یابد. اما چرا برخی پارک‌ها به‌عنوان مکان‌های عمومی زنده در هدف خود موفق اند وبرخی دیگر شکست می‌خورند؟
به دلیل اهمیت پارک‌ها در آگاهی عمومی، اکنون وقت آن رسیده که آنچه پارک‌های بزرگ و معروف را از دیگر پارک‌ها متمایز می‌کند مورد بررسی قرار دهیم، البته فرمول جادویی که همیشه به ایجاد یک پارک تمام و کمال منجر شود، وجود ندارد، اما پارک‌های موفق با تعریف هویت شهرهای خود، عوامل مشخص و مشترکی در موفقیت خود دارند.
به‌عنوان مثال، سنترال پارک و پراسپکت پارک نیویورک، به عنوان نمونه هایی از دو پارک با مدل مدیریت دولتی/خصوصی موفق هستند. این دو پارک در طوفان گرد و خاک دهه ۰۷ متحمل خسارت‌های شدیدی شدند، اما در دهه ۰۸، با تلاش‌های مرکز حفاظت منابع طبیعی سنترال پارک و اتحادیه پراسپکت پارک، بازسازی شدند. این دو سازمان اکنون با هزاران خیر و داوطلب درحال همکاری هستند که این امر اجرای پروژه‌های تعمیراتی و بازسازی، ایجاد سرمایه و برنامه‌های پشتیبانی را برای آنها ممکن ساخته است. بعد از اجرای اولین پروژه‌های بازسازی در دهه۰۸ ، فضای این پارک‌ها برای فعالیت‌های مناسب و متنوع در کل سال آماده شد. ایجاد روکش‌های چمن به صورت رولی و راه‌های مارپیچ که از یک طرف پارک به طرف دیگر امتداد دارند، از جمله پروژه‌هایی بود که پراسپکت پارک اجرا کرد. این کار امکانی را ایجاد کرد که افراد همزمان برای پیک نیک، پرواز دادن بادبادک، گردش دادن حیوانات، پیاده روی معمولی، انجام ورزش کریکت یا مسابقات فوتبال بتوانند از پارک استفاده کنند. حتی در وسط زمستان می‌توانید افرادی را در پارک ببینید که در حال پیاده روی یا اسکیت بازی هستند. در قسمت‌های دیگری از پارک، بازی‌های والیبال در کنار گروه‌های موسیقی زنده و فروشگاه هایی در فضای باز را می‌توان دید. سازمان (SPP) secapS cilbuP tcejorP به عنوان یک سازمان آموزشی، طراحی و برنامه ریزی غیرانتفاعی که به افراد در ایجاد و حفظ مکان‌های عمومی به منظور توسعه جوامع قوی تر کمک می‌کند، پس از نزدیک به ۰۳ سال مشاهده و تحلیل، به ۹ استراتژی دست یافته که رعایت آنها کمک می‌کند پارک‌ها به پتانسیل کاملی به عنوان مکان‌های عمومی فعال تبدیل شوند. این امر علاوه بر توسعه شهری، توسعه اقتصادی را نیز تسریع می‌کند. این استراتژی‌ها عبارت‌اند از:
• استفاده از تسهیلات حمل‌ونقل به‌عنوان عامل جذب بازدید کننده
• توجه به مدیریت پارک به عنوان یک اولویت اصلی
• ایجاد استراتژی هایی برای جذب افراد در تمام فصول سال
• دستیابی به منابع مالی متنوع
• طراحی انعطاف پذیر ظاهر پارک
• توجه توامان به فضای داخلی و خارجی پارک
• فراهم کردن فضایی دلپذیر و مطلوب برای گروه‌های مختلف مردمی که از پارک استفاده می‌کنند
• ایجاد جاذبه‌ها و امکانات در جای جای پارک