مذاکراتی که کهنه نمیشود - ۴ آبان ۹۱
مذاکره ایران و آمریکا؛ موضوعی که کهنه نمیشود و همیشه تازگی دارد. این بار هم همین موضوع سوژه روزهای پایانی انتخابات ایالاتمتحده شده است. به عبارت دیگر یکی از مسائلی که رامنی را در مقابل اوباما قرار میدهد، همین شیوه پرداختن به سیاست خارجی و البته پروژه ایران است. رامنی موضعی تندتر نسبت به اوباما در قبال پرونده هستهای ایران داشته و نشان داده که طی ماههای اخیر، همسویی بیشتری با اسرائیل در گزینههای مقابله با برنامه هستهای تهران دارد؛ بنابراین نگاه این دو نامزد به نحوه حل و فصل موضوع هستهای ایران هم به یکی از ملاکهای توفیق کاندیداهای ریاستجمهوری آمریکا در نبرد انتخاباتی تبدیل شده است.
مذاکره ایران و آمریکا؛ موضوعی که کهنه نمیشود و همیشه تازگی دارد. این بار هم همین موضوع سوژه روزهای پایانی انتخابات ایالاتمتحده شده است. به عبارت دیگر یکی از مسائلی که رامنی را در مقابل اوباما قرار میدهد، همین شیوه پرداختن به سیاست خارجی و البته پروژه ایران است. رامنی موضعی تندتر نسبت به اوباما در قبال پرونده هستهای ایران داشته و نشان داده که طی ماههای اخیر، همسویی بیشتری با اسرائیل در گزینههای مقابله با برنامه هستهای تهران دارد؛ بنابراین نگاه این دو نامزد به نحوه حل و فصل موضوع هستهای ایران هم به یکی از ملاکهای توفیق کاندیداهای ریاستجمهوری آمریکا در نبرد انتخاباتی تبدیل شده است. روزنامه نیویورک تایمز هم همین موضوع را نشانه رفت و از توافق ایران و آمریکا برای برگزاری مذاکرات مستقیم خبر داد؛ مذاکراتی بین دو کشور برای حل پرونده هستهای ایران. موضوعی که در صورت تحقق، میتوانست برگ برنده اوباما در برابر رامنی باشد. طبق ادعای این روزنامه آمریکایی، مذاکرات بر محور موضوع هستهای استوار خواهد بود و دیگر موضوعات مورد علاقه ایران از جمله سوریه، بحرین و آب شدن یخ روابط بین دو کشور مورد بحث قرار نخواهد گرفت، اما
هم ایران و هم ایالاتمتحده این موضوع را سریعا تکذیب کردند. کاخ سفید البته تاکید کرد که همواره برای گفتوگوهای دوجانبه اعلام آمادگی کرده است. با این حال علی اکبر صالحی گفت که مذاکرهای با آمریکا نداریم و آنچه هم روی داده در قالب مذاکرات با گروه 1+5 بوده که آمریکا هم یکی از اعضای آن است.
ارسال نظر