معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری اصفهان خبر داد:
شهرداری آماده واگذاری پروژه های فرهنگی
دنیای اقتصاد-معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری اصفهان گفت: اصفهان باید به نماد شهرهای شیعی بدل گردد. علی قاسم زاده در دیدار با اعضای شورای جامعه مبلغین بیان داشت: هر کاری که شهرداری اکنون در بخش فرهنگی انجام می دهد با رویکردی تحولی آماده واگذاری به بخش خصوصی است، اگر افراد توانمند آماده اجرای پروژه های فرهنگی باشند، شهرداری آماده است تا از آنها حمایت کند. وی گفت: هر چراغی که به اسم انقلاب و اسلام روشن است، مورد حمایت شهرداری قرار می گیرد، هر روحانی که آمادگی فعالیت فرهنگی در مسجد محله خود را دارد مورد حمایت شهرداری قرار می گیرد، نمی شود هم درب مساجد و هم درب فرهنگسراها را ببنیدیم.
دنیای اقتصاد-معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری اصفهان گفت: اصفهان باید به نماد شهرهای شیعی بدل گردد. علی قاسم زاده در دیدار با اعضای شورای جامعه مبلغین بیان داشت: هر کاری که شهرداری اکنون در بخش فرهنگی انجام می دهد با رویکردی تحولی آماده واگذاری به بخش خصوصی است، اگر افراد توانمند آماده اجرای پروژه های فرهنگی باشند، شهرداری آماده است تا از آنها حمایت کند. وی گفت: هر چراغی که به اسم انقلاب و اسلام روشن است، مورد حمایت شهرداری قرار می گیرد، هر روحانی که آمادگی فعالیت فرهنگی در مسجد محله خود را دارد مورد حمایت شهرداری قرار می گیرد، نمی شود هم درب مساجد و هم درب فرهنگسراها را ببنیدیم. معاون فرهنگی-اجتماعی شهرداری اصفهان اظهار داشت: شهرداری آمادگی احداث فرهنگسرا در کنار مساجد را دارد به شرط آنکه صبح و بعد از ظهر در آن خدمات فرهنگی به مردم ارائه شود.
علی قاسم زاده افزود: شهرداری اصفهان نسبت به مسائل مسجد محوری اهتمام ویژه ای دارد و در چشم اندازهای شهرداری اصفهان، این شهر را به عنوان شهری مسجد محور معرفی کرده اند. وی با اشاره به کمبود مسجد در شهر اصفهان بیان داشت: احداث مسجد در مناطقی که مسجد ندارند و یا کمبود مسجد وجود دارد بصورت مشارکتی توسط شهرداری انجام می گیرد. ملاک قیاس در بررسی نیاز به مسجد دسترسی تا شعاع ۵۰۰ متری است، امروز در برخی مناطقی از شهر اصفهان این تراکم و دسترسی وجود دارد، اما در مناطقی نیز با کمبود مسجد روبرو هستیم، در صورتی که خیرین زمین و یا هزینه ساخت را تقبل کنند، شهرداری آماده است تا همکاری لازم در این زمینه را انجام دهد. معاون فرهنگی- اجتماعی شهرداری اصفهان در مورد مرمت و نگهداری مساجد کنونی اذعان داشت: با توجه به اولویت بندی، از جمله ایزوگام، نما، ایمنی و مانند آن، ترمیم مساجد با بودجه ای بالغ بر ۷ میلیارد تومان انجام می گیرد. وی ادامه داد: ورودی مساجد زیباسازی، و معابر ورودی و محوطه های پیرامونی مساجد طی برنامه ریزی اصلاح خواهند شد. وی در مورد توسعه مساجد بیان داشت: در راستای کمک به توسعه مساجد، آن دسته از مساجدی که قصد دارند در زمینه های مختلف فرهنگی فعالیت داشته باشند و قصد خرید خانه های اطراف مسجد را به منظور توسعه مسجد دارند، تحت حمایت شهرداری قرار می گیرند. در حوزه نرم افزاری نیز در ردیف بودجه شهرداری، جهت مساعدت به مجموعه های فرهنگی مبالغی در نظر گرفته شده که در صورت آنکه مسجدی قصد انجام کار فرهنگی از جمله کلاس های آموزشی و جشن را داشته باشد مورد حمایت شهرداری واقع شود. وی در پایان افزود: شهرداری خود به عنوان بزرگترین برگزار کننده نماز جماعت عمل می کند و امروزه در حدود ۹۰ امام جماعت در ساختمان های شهرداری نماز جماعت اقامه می کنند . قاسم زاده تاکید کرد: باید اصفهان به شهری تبدیل شود که به محض ورود به آن شهری اسلامی و شیعی شناخته شود و بتوان فهمید امروز در این شهر چگونه مراسمی برقرار است.
ارسال نظر