در نشست دفتر مطالعات فرهنگی و اجتماعی مطرح شد:
وندالیسم، سلامتی و امنیت جامعه را به مخاطره میاندازد
یکصدوشصت و سومین نشست دفتر مطالعات فرهنگی و اجتماعی شهرداری باعنوان «ارزیابی وندالیسم در فضاهای سبز شهری» برگزار شد و در آن، وندالیسم بهعنوان عامل به مخاطره افتادن سلامتی و امنیت جامعه مطرح شد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، کارشناس فضای سبز و مدیریت بازرسی شهرداری مشهد، در ارزیابی تاثیر وندالیسم در فضاهای سبز شهری، گفت: امروزه وندالیسم یا تخریبگرایی نهتنها سلامتی و امنیت جامعه را به مخاطره می اندازد، بلکه هزینههای مالی گزافی را به مدیریت شهری و ساکنین شهرها تحمیل میکند.
یکصدوشصت و سومین نشست دفتر مطالعات فرهنگی و اجتماعی شهرداری باعنوان «ارزیابی وندالیسم در فضاهای سبز شهری» برگزار شد و در آن، وندالیسم بهعنوان عامل به مخاطره افتادن سلامتی و امنیت جامعه مطرح شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، کارشناس فضای سبز و مدیریت بازرسی شهرداری مشهد، در ارزیابی تاثیر وندالیسم در فضاهای سبز شهری، گفت: امروزه وندالیسم یا تخریبگرایی نهتنها سلامتی و امنیت جامعه را به مخاطره می اندازد، بلکه هزینههای مالی گزافی را به مدیریت شهری و ساکنین شهرها تحمیل میکند. مجتبی پوستچی بااشاره به اینکه تخریب فضاهای شهری در تخریب اموال عمومی مانند اتوبوسها، فضاهای سبز، دیوارها، کیوسکهای تلفن و ... بوده و این موضوع در فضاهای سبز شهری بهدلیل کارکرد اکولوژیکی موجود این فضاها حائز اهمیت و حساستر می باشد. وی ادامه داد: فضاهای سبز رکن زنده شهرها بوده و در جوامع امروزی با آلودگی های محیطی موجود نقش اساسیتری را در حیات شهرها برعهده دارند.
کارشناس فضای سبز و مدیریت بازرسی شهرداری اشارهای به تحقیقی که در زمینه ارزیابی تاثیر وندالیسم در فضاهای سبز شهری داشت افزود: ارزیابی کیفی نقش پارکها و فضاهای سبز شهری در مقابله با پدیده وندالیسم، بررسی رابطه پرخاشگری با الگوی فضاهای سبز شهری، شناسایی و تعیین برررسی عوامل اصلی تاثیرگذار بر وندالیسم در بوستانها و فضاهای سبز مشهد و بررسی مختصر پیرامون تاثیر وندالیسم بر فضاهای سبز و عمدتاً کنکاش جنبه اثرات زیستمحیطی آن ÷در مشهد از اهداف انجام این تحقیق است.وی به بخشهای مختلف این تحقیق اشاره ای کرد و ابراز داشت: در بخش اول، موارد آسیبدیده همچون شاخصهایی مانند درخت، درختچه، گل دائمی و گل فصلی، پرچین و غیره، در بخش دوم، نوع رفتار مخرب شامل ایجاد حریق عمدی، راه رفتن در فضای سبز، ریختن زباله و غیره، در بخش سوم دلیل یا علت تخریب نظیر طراحی نامناسب، عدم اجرای صحیح پروژه و غیره، در بخش چهارم، ماههای تخریب (از فروردین تا اسفندماه) و در بخش پنجم، تعیین میزان خسارت هر لکه فضای سبز مورد بررسی قرار گرفتهاند.
ارسال نظر