استاد حسین علیزاده ۶۲ ساله شد
هفتهای که گذشت مصادف بود با سالگرد تولد استاد حسین علیزاده، نوازنده شهیر تار و سهتار که قدم به ۶۲ سالگی گذاشت. علیزاده سال ۱۳۳۰ در منطقه سید نصرالدین بازار تهران متولد شد. پس از تحصیل در هنرستان موسیقی به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران رفت و همزمان در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به یادگیری و اجرای کنسرت پرداخت. او نزد هوشنگ ظریف، حبیبالله صالحی، محمود کریمی، علی اکبر شهنازی، داریوش صفوت، نورعلی برومند، سعید هرمزی، یوسف فروتن و عبدالله دوامی موسیقی آموخته و در سالهای آغازین دهه ۱۳۶۰ خورشیدی در دانشگاه آزاد برلین نیز تحصیل کرده است.
هفتهای که گذشت مصادف بود با سالگرد تولد استاد حسین علیزاده، نوازنده شهیر تار و سهتار که قدم به 62 سالگی گذاشت. علیزاده سال ۱۳۳۰ در منطقه سید نصرالدین بازار تهران متولد شد. پس از تحصیل در هنرستان موسیقی به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران رفت و همزمان در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به یادگیری و اجرای کنسرت پرداخت. او نزد هوشنگ ظریف، حبیبالله صالحی، محمود کریمی، علی اکبر شهنازی، داریوش صفوت، نورعلی برومند، سعید هرمزی، یوسف فروتن و عبدالله دوامی موسیقی آموخته و در سالهای آغازین دهه ۱۳۶۰ خورشیدی در دانشگاه آزاد برلین نیز تحصیل کرده است. علیزاده در سال ۱۳۴۷ عضو ارکستر رودکی بود. دو کنسرت او در جشن هنر شیراز آغاز راه او به عنوان یکی از وزنههای موسیقی ایرانی بود. او با عضویت در گروه «چاووش» همراه با دیگر استادان موسیقی ایران از جمله محمدرضا لطفی و پرویز مشکاتیان آثار جاودانهای در موسیقی ایران اجرا کرد و با آموزش به هنرجویان موسیقی تاثیر مهمی در تربیت موسیقیدانان و نوازندگان پس از انقلاب گذاشت. علیزاده در اوایل دهه هفتاد ریاست هنرستان موسیقی را بر عهده داشت. وی تا سال ۱۳۸۴ با محمدرضا شجریان در
قالب گروهی چهار نفره همراه با کیهان کلهر و همایون شجریان به برگزاری کنسرت و اجرای برنامه در کشورهای مختلف مشغول بود.حسین علیزاده تا به حال سه بار برای آلبومهای«فریاد»، «بی تو به سر نمیشود» و « به تماشای آبهای سپید» نامزد جایزه گرمی در بخش «بهترین آلبوم سنتی جهان» شده است. همچنین علیزاده در زمینه موسیقی فیلم نیز آثاری چون «دلشدگان»، «زشت و زیبا»، «لاکپشتها هم پرواز میکنند»، «ملکه» و...را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است.
ارسال نظر