ترین‌های  کفپوش برای اتاق شما
چند پیشنهاد کاربردی اگر رنگ کفپوش ساده و تیره‌تر از دیوارها باشد، فضا را گرم و صمیمی و دلچسب می‌نماید و اگر رنگ کف روشن‌تر باشد، فضا نورانی و درخشان به نظر می‌رسد. برای اینکه فضا بزرگ تر دیده شود بهتر است از پوشش‌های یکدست و با رنگ و بافت ساده استفاده کنیم و در مقابل اگر بخواهیم فضا کوچک‌تر به نظر برسد، بهتر است از کفپوش‌هایی با طرح‌های بزرگ و رنگ‌ها و کنتراست‌های متفاوت استفاده کنید. در نهایت اینکه در انتخاب نوع کفپوش به گرمسیری و سردسیری محل مورد نظر و اینکه آن محل برای چه نوع فعالیتی مورد استفاده قرار می‌گیرد توجه کرد.
پوشش کف اتاق از اهمیت زیادی در دکوراسیون منزل برخوردار است، درحدی که بسیاری از طراحان دکوراسیون داخلی
پوشش کف را مبنای نوع طراحی داخلی قرار می‌دهند. بسیاری از پوشش‌هایی که برای کف مورد استفاده قرار می‌گیرند بیش از اینکه
از نظر استحکام مورد بررسی قرار بگیرند، به لحاظ زیبایی مورد توجه هستند، اما باید بدانید که یکی از عوامل مهم انتخاب پوشش کف استحکام آن
در برابر میزان رفت‌وآمد افراد در آن محل است. کف‌پوش‌های موجود در بازار آنقدر متنوع هستند که مطمئنا بدون اطلاع از انواع آن و ویژگی‌های متفاوتشان، نمی‌توانید راحت تصمیم بگیرید یا ممکن است تنها بر اساس فاکتور قیمت تصمیم بگیرید کدام کفپوش را انتخاب کنید.


پارکت
پارکت نوعی پوشش کف است که از جنس چوب طبیعی درختان ساخته می‌شود، ابعاد بسیار کوچک است و بعد از چسباندن به کف، روی آن را ساب و لاک می‌زنند تا صیقلی شود. پارکت از نظر خش‌پذیری دوام چندانی ندارد و در اثر وزن سنگین لوازم منزل، کوبیده می‌شود و در صورت جابه‌جایی وسایل جای آن روی پارکت می‌ماند، پارکت‌ها از نظر نفوذپذیری آب هم جذب بالایی دارند و در صورت جذب بیش از حد آب متورم شده و از بین می‌روند؛ اما از طرفی پارکت یکی از آسان‌ترین کفپوش‌ها برای نظافت است.
کفپوش لمینت
لمینت شباهت زیادی به کفپوش‌های چوبی دارد، اما مانند کفپوش‌های چوبی تنوع بافتی چندانی ندارد، تنها تمایز آنها رنگشان است. بنابراین در نظر داشته باشید از آنجایی که رنگ کف پس‌زمینه دکوراسیون شما خواهد بود، اگر مبلمان تیره دارید، از کفپوش‌های روشن‌تر استفاده کنید. از نظر ضخامت انواع مختلفی از لمینت‌ها وجود دارند که با در نظر گرفتن بعد مقاومت و دوام، بهتر است کفپوش‌های ضخیم‌تر انتخاب کنید و البته یادتان باشد دوام شکل ظاهری کف‌پوش‌ها در گرو نگهداری و واکس‌زدن مرتب آن است.
کفپوش بامبو
بامبو به طور کلی چوب سختی نیست، اما برخلاف ظاهر سست آن، این کفپوش مزایای بسیاری دارد، از جمله سختی و استحکام و زیبایی ظاهری. از نظر استحکام، بامبو به مقاومت بلوط است، به همین دلیل یکی از معمول‌ترین چوب‌ها برای کف است، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بامبو این است که نسبت به چوب‌های دیگر کمتر منبسط می‌شود و در نتیجه برای هر آب‌وهوایی مناسب است. ترکیب رنگی این کفپوش در دو رنگ بلوند و کهربایی است و اگر به صورت افقی بریده و نصب شود زیبایی آن چندین برابر می‌شود.
کفپوش پی وی سی
نصب، نگهداری و نظافت کفپوش‌های پی وی سی بسیار آسان است، این کفپوش‌ها همچنین مقاومت بالایی دارند و تحت شرایط سخت، سالم می‌مانند. یکی از مزایای این کفپوش ضدآب بودن آن است. علاوه بر دوام بالا، این کفپوش خاصیت ارتجاعی خوبی دارد و همانند یک عایق حرارتی هم عمل می‌کند، کف اتاق را در تابستان خنک و در زمستان گرم نگه می‌دارد و دیگر مزیت آن این است که در صورت افتادن ظروف بر روی این نوع کفپوش ظروف به راحتی شکسته نمی‌شوند.
کاشی‌های کف چرمی
این کاشی‌ها در رنگ‌ها و سایزهای مختلفی وجود دارد، بسیار زیبا و شیک هستند و عایق‌های مناسبی برای صدا محسوب می‌شوند ضمن اینکه احساس بهتری نسبت به سایر کفپوش‌ها هنگام راه رفتن به پاهای شما می‌دهند. کفپوش‌های چرمی از نظر ظاهری بسیار فریبنده و لوکس هستند، اما بد نیست بدانید که در طول زمان شکل چرم تغییر می‌کند و همیشه تازه به نظر نمی‌آیند، بنابراین استفاده از کفپوش‌های چرمی چندان مقرون به صرفه نیست.
کفپوش مرمر
تا چند سال پیش کفپوش‌های مرمری به عنوان نمادی از ثروت و شکوه به حساب می‌آمد و معمولا برای خانه‌های مجلل کاربرد داشت، اما امروزه با تنوعی که در کفپوش‌ها وجود دارد، مرمر چندان مورد توجه نیست و قیمت متوسطی دارد، البته همچنان زیبایی و شکوه خاصی به اتاق می‌دهند. از ویژگی‌های مثبت کفپوش مرمر می‌توان به آرامشبخش بودن آن اشاره کرد و اینکه مرمر سنگ بسیار خنکی است و حرارت را به راحتی جذب نمی‌کند و به همین دلیلی برای مناطق گرمسیر مناسب‌تر است، چون در غیر این صورت در زمستان شما را با مشکل مواجه می‌کند.
موزائیک
موزائیک را اولین بار رومیان تولید کردند و کلیساهای وابسته به روم شرقی نمونه‌های بسیار خوبی از کاربردهای رنگارنگ و شگفت‌انگیز موزائیک است. موزائیک در ایران هم از گذشته‌های بسیار دور مورد استفاده بوده و امروزه هم انواع جدید و تزئینی‌تر آن مورد توجه قرار گرفته است. نمونه‌های مدرن و امروزی موزائیک دارای رنگ‌های شفاف‌تر و زنده‌تری هستند.