معرفی هنرمندان منتخب نسل نو - ۲۴ مرداد ۹۲
هنرمند: مرجان یوسفی راستش را بخواهید تا قبل از اعلام اسامی سه هنرمند برگزیده در روز آخر، حدس اینکه مرجان یوسفی یکی از آنها باشد کار دشواری بود. هر دو کارش در اتاق انتهایی گالری نصب شده بودند و به دلیل فضای ساده و کلاژگونه آنها، کمتر به نظر میرسید که برگزیده شوند. شاید بعد از اعلام اسامی بود که کارش با دقت بیشتری دیده شد. «جمیله» و «تاکسی در تهران» نام دو اثر او بودند. کلاژ اسکناسهای صد تومانی و دویست تومانی و فضای ساده طراحی شخصیتها از مشخصههای مشترک هر دو اثر او بود. ظاهرا موضوعی که مورد توجه داوران قرار گرفته بود همین سادگی در برخورد با عنوان و موضوع اثر بود.
هنرمند: مرجان یوسفی راستش را بخواهید تا قبل از اعلام اسامی سه هنرمند برگزیده در روز آخر، حدس اینکه مرجان یوسفی یکی از آنها باشد کار دشواری بود. هر دو کارش در اتاق انتهایی گالری نصب شده بودند و به دلیل فضای ساده و کلاژگونه آنها، کمتر به نظر میرسید که برگزیده شوند.
شاید بعد از اعلام اسامی بود که کارش با دقت بیشتری دیده شد. «جمیله» و «تاکسی در تهران» نام دو اثر او بودند. کلاژ اسکناسهای صد تومانی و دویست تومانی و فضای ساده طراحی شخصیتها از مشخصههای مشترک هر دو اثر او بود. ظاهرا موضوعی که مورد توجه داوران قرار گرفته بود همین سادگی در برخورد با عنوان و موضوع اثر بود. این نوع سادگی بیش از هر چیز یادآور نمایشگاه «رادیکال طراحی» بود که در سال ۸۶ در گالری تهران با کیوریتوری -مدیریت- وحید شریفیان برگزارشد. در آن نمایشگاه نیز طراحیهایی به شدت ساده و خارج از کیفیتهای حداقل برای یک اثر ارائه شده بود و ظاهرا این رویکرد به نیت برخوردی رادیکال با طراحی اتخاذ شده بود. در همین راستا محمد پرویزی مقالهای با عنوان «از رادیکالترین بحرانهای طراحی» در نشریه تندیس نوشت و در آن جنبههای مختلف این نوع برخورد در طراحی و نقاشی را مورد تحلیل و بررسی قرار داد .گرایش یوسفی به این رویکرد در آثارش لزوم بازخوانی آن مقاله را یادآور میشود.
ارسال نظر