عشقی که زندگی می بخشد
مصلح احمدی Mosleh. ۲۰۰۷@yahoo. com موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان با نام اختصاری محک در قـالب یک سـازمان غیرانتفاعی- غیردولتی در سال ۱۳۷۰ با شماره ۶۵۶۷ به ثبت رسید. ایده اولیه تاسیس محک توسط سعیده قدس (بنیانگذار محک) با آگاهی از مشکلات کودکان مبتلا به سرطان به واسطه بیماری فرزندش صورت گرفت. از همان ابتدا با گردهم آمدن گروهی از خیران داوطلب فعالیت محک در بیمارستانهای دولتی دانشگاهی انجام میگرفت. همزمان با فعالیتهای مددکاری در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی مقدمات ثبت محک از سال ۶۸ آغاز شد.
مصلح احمدی Mosleh.2007@yahoo.com موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان با نام اختصاری محک در قـالب یک سـازمان غیرانتفاعی- غیردولتی در سال 1370 با شماره 6567 به ثبت رسید. ایده اولیه تاسیس محک توسط سعیده قدس (بنیانگذار محک) با آگاهی از مشکلات کودکان مبتلا به سرطان به واسطه بیماری فرزندش صورت گرفت. از همان ابتدا با گردهم آمدن گروهی از خیران داوطلب فعالیت محک در بیمارستانهای دولتی دانشگاهی انجام میگرفت. همزمان با فعالیتهای مددکاری در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی مقدمات ثبت محک از سال 68 آغاز شد. نام اختصاری محک برگرفته از نوع فعالیت این موسسه است (موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان) و لوگوی محک طرح برگ است که نماد حیات و زندگی است و روی آن کودک و خانوادهاش امیدوارانه ایستادهاند. محک در طول 22 سال فعالیت خود با حمایت بیش از 19 هزار کودک مبتلا به سرطان در سرتاسر ایران و وجود بیش از 8 هزار پرونده فعال در سال 1392 برای کمک به این گروه نیازمند توجه کرده و البته احداث بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک و مرکز تحقیقات سرطان از جمله این کارها است. بیمارستان فوق تخصصی محک در زمینی به مساحت 14 هزار مترمربع
و زیر بنای 18 هزار مترمربع احداث شده است. دریافت مقام مشورتی از شورای اقتصادی، اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC)، عضویت در سازمانهای معتبر بینالمللی مرتبط با سرطان کودکان، اخذ استاندارد NGO Benchmarking از شرکت SGS بهعنوان اولین سازمان غیردولتی در منطقه خاورمیانه، انجام پروژههای تحقیقاتی - کاربردی با همکاری معتبرترین موسسات تحقیقات داخلی و خارجی همچون مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه تهران (انستیتو کانسر) و انستیتو گووستاوروسی کشور فرانسه، از دیگر فعالیتهای این مؤسسه در سطوح ملی و بینالمللی است. محک تبلوری از ایفای نقش مشارکت مردمی در جامعه است که در بخش اول اساسیترین شعار محک یعنی «ما را یاری دهید و از ما یاری بخواهید.» بر آن تصریح شده است.
ارسال نظر