محمد غلامی‌پور نوستالژی همیشه بین ایرانی‌ها جایگاه خاصی داشته است. مردم با خاطره‌ها زندگی می‌کنند و همیشه همین خاطره‌هاست که به زندگی رنگ دیگری می‌بخشد. این هفته دو چهره شاخص سینمای ایران در دهه‌های گذشته کنار هم قرار گرفتند تا یک بار دیگر حضور شگفت‌انگیز آنها در سیمای ایران برای مخاطبان تداعی شود. جمشید هاشم‌پور و ابوالفضل پور‌عرب بازیگرانی بودند که در دوره‌ای توانستند یک تنه سینمای ایران را نجات دهند و مخاطبان زیادی را به سینماها بکشانند. بازیگران شاخص گذشته این روزها کم‌کار شده‌اند. پور‌عرب که درگیر بیماری است و حضوری در عرصه ندارد و هاشم‌پور هم آنقدر‌ها با پیشنهاد pic1قابل‌توجهی مواجه نمی‌شود. حتی کار به جایی رسید که سوپراستار سینمای سال‌های نه چندان دور در رسانه‌ها از بیکاری‌اش گله کرد. این هفته اما اتفاق مهمی افتاد و خبرگزاری‌ها نوشتند که جمشید هاشم‌پور و ابوالفضل پورعرب، دو بازیگر پرمخاطب دهه‌های 60 و 70 که سال‌ها است کم‌کار شده‌اند و کمتر در انظار عمومی ظاهر می‌شوند، در یک قاب در کنار یکدیگر قرار گرفتند. قرار بود در پشت صحنه فیلم «هاری» برای هاشم‌پور بازیگر این فیلم، مراسم تقدیر برگزار شود. همین موضوع پورعرب را مجاب کرد تا به دیدار همکارش در پردیس ملت برود. دیداری که سبب شد تا نوستالژی دوباره رنگ بگیرد. چهره پورعرب نسبت به عکس‌هایی که پیشترها از او منتشر شده بود به مراتب بهتر بود و نشانه بهبودی را در چشم‌هایش می‌شد دید. او در سال 69 با اولین فیلمش -عروس - تبدیل به یکی از محبوب‌ترین بازیگران سینما شد و دوران پرکاری را در دهه 70 پشت‌سر گذاشت که «قربانی»، «نرگس»، «آواز تهران»، «دو روی سکه»، «نیش»، «چهره»، «بهشت پنهان»، «در کمال خونسردی»، «مردی شبیه باران»، «غریبانه»، «مردی از جنس بلور»، «عشق کافی نیست» و «دست‌های آلوده» بخشی از آن فیلم‌ها بودند. حالا سوپراستار به دیدار سوپراستار دیگری آمده بود.pic2
هاشم پور خودش از داستان اطلاع نداشت و وقتی میلاد کی مرام بازیگر این فیلم جریان را بازگو کرد، شگفت زده شد. او به پیشکسوت سینمای ایران گفت که آقای هاشم‌پور همه برای شما آمده‌اند. سوپراستار که غافلگیر شده بود پشت میکروفون آمد و با سپاس از برپایی این برنامه به حضورش در «هاری» اشاره کرد و گفت: امیر احمد انصاری کارگردان این فیلم را از زمان فیلم «استشهادی برای خدا» که دستیار بود می‌شناسم و خوشحالم در این فیلم در خدمت نیروهای جوان هستم. امیدوارم این شایستگی را داشته باشم که کار به سرانجام برسد. در ادامه علی علایی متن لوح تقدیر را قرائت کرد و از ابوالفضل پورعرب که تنها برای تقدیر در این برنامه حاضر شده بود، دعوت شد تا لوح هاشم‌پور را اهدا کند.
پورعرب اشاره کرد که بعد از بیماری‌اش تنها یک بار به دفتر فرح‌بخش، کارگردان و تهیه‌کننده رفته و این دومین جایی است که حضور پیدا می‌کند.pic3
پورعرب می‌گفت که هاشم‌پور جایگاه بزرگی پیش ما و سینمای ایران دارد و جزو بهترین‌ها محسوب می‌شود و من کوچکتر از آن هستم که بخواهم از ایشان که شاگردشان هستم، تقدیر کنم. چون این سال‌ها کمتر پیگیر اخبار بوده‌ام، نمی‌دانم برایشان بزرگداشت گرفته شده یا نه اما امیدوارم اگر نشده وزارت ارشاد این کار را انجام دهد.
نکته جالب این برنامه حرف‌های هنگامه قاضیانی بود که در این فیلم با هاشم‌پور هم‌بازی شده است. او با ابراز خوشحالی از اینکه برای اولین بار در فیلمی بازی می‌کند که نامش زیر نام این بازیگر می‌آید، گفت: پسرم عاشق کارهای اکشن آقای هاشم‌پور بود و هر فیلمی از ایشان اکران می‌شد، باید او را به سینما می‌بردم. خودم هم عاشق کار این قهرمان‌های عزیز بودم.
حضور پور‌عرب در این برنامه یک بار دیگر نام این بازیگر را در رسانه‌ها مطرح کرد. او که بعد از مجموعه «وضعیت سفید» به دلیل بیماری فعالیت بازیگری نداشته، امیدوار است دوباره به سینما برگردد. او می‌گوید خوشبختانه با دعای خیر مردم بیماری را پشت‌سر گذاشتم و این روزها حالم بسیار بهتر شده است و اتفاق خوب این بود که بیماری‌ام به آن بزرگی که فکر می‌کردیم نبود و به خیر گذشت.
پورعرب انگیزه‌اش را برای بازیگری بسیار بیشتر از گذشته می‌داند و خبر می‌دهد که با آرش معیریان و آرش سجادی حسینی برای دو کار تلویزیونی و سینمایی صحبت کرده‌ و قرار است جلوی دوربین یکی از آنها برود.