معرفی هنرمندان جوان - ۱۱ مهر ۹۲
جواد سروش soroushjavad@gmail. com هنرمند: مریم معتضدی جایی در سالن دوم گالری شیرین روی دیوار ضلع غربی، دو طراحی به شدت کمرنگ با ته رنگهای زرد و سفید و خاکستری نصب شده بود. آثاری که وضعیتی مشابه سمفونی «پرلود تریستان و ایزولد» (Prelude Tristan Und ISolde) ریچارد واگنر آهنگساز آلمانی قرن نوزدهم داشتند. چراکه خطوط کم رنگ و محوشان مانند نتهای آغازین سمفونی مذکور به چشم نمیآمدند اما هنگامی که به آن نزدیک میشدید، فراز و فرود ورزشکاران دو و میدانی که در حال پرش طول یا سه گام بر روی سطحی نامشخص بودند شما را به دنیایی کم رنگ اما موهوم و تراژیک سوق میداد.
جواد سروش soroushjavad@gmail.com هنرمند: مریم معتضدی جایی در سالن دوم گالری شیرین روی دیوار ضلع غربی، دو طراحی به شدت کمرنگ با ته رنگهای زرد و سفید و خاکستری نصب شده بود. آثاری که وضعیتی مشابه سمفونی «پرلود تریستان و ایزولد» (Prelude Tristan Und ISolde) ریچارد واگنر آهنگساز آلمانی قرن نوزدهم داشتند.
چراکه خطوط کم رنگ و محوشان مانند نتهای آغازین سمفونی مذکور به چشم نمیآمدند اما هنگامی که به آن نزدیک میشدید، فراز و فرود ورزشکاران دو و میدانی که در حال پرش طول یا سه گام بر روی سطحی نامشخص بودند شما را به دنیایی کم رنگ اما موهوم و تراژیک سوق میداد. دنیایی که نشانههای تصویری خود را در سه لایه بروز میداد. لایه اول که وضوح بیشتری نسبت به سایر لایهها داشت تصویری بود از ورزشکاران دو و میدانی در وضعیتهای متفاوت پرش طول یا سه گام ، لایه دوم تصاویر موهومی از سه فیگور-انسان- را در پس زمینه نشان میداد که تداعیگر مربی یا داور و تعیین کننده سرنوشت این رقابت بودندو لایه سوم جمعیت انبوهی بود که کلاه بر سر داشتند و در بخش پایین تصویر یعنی درست جایی قرار گرفته بودند که ورزشکاران در حال فرود بر آن بودند. به نظر میرسید که کل این تصاویر به صورت تمثیلوار در پی بازسازی سازوکار رقابتی در جوامع امروز بودند. این تاویل با چند لایه بودن تصاویر و تکنیک خطی و رنگی به کار رفته در آنها همخوانی بسیار دارد.
ارسال نظر