عدم درمان کبد چرب
یک دکترای تغذیه گفت: عدم درمان بیماری کبد چرب منجر به بیماری سختتر مانند سیروز یا حتی ممکن است به بیماری سرطان منجر شود. دکتر مسعود کیمیاگر در گفتوگو با «ایسنا»، اظهار کرد: کبد چرب دو نوع است کبد چرب الکلی و کبد چرب غیرالکلی که درمان هر دو مشابه است. این متخصص تغذیه افزود: کبد چرب غیرالکلی به دلایلی همچون چاقی، اضافه وزن، دیابت، اختلالات چربی خون و مقاومت به انسولین ایجاد میشود. وی با بیان اینکه کاهش وزن و کنترل قند خون یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب است، گفت: داشتن یک برنامه غذایی سالم و استفاده از میوه و سبزیها برای پیشگیری به افراد توصیه میشود.
یک دکترای تغذیه گفت: عدم درمان بیماری کبد چرب منجر به بیماری سختتر مانند سیروز یا حتی ممکن است به بیماری سرطان منجر شود.
دکتر مسعود کیمیاگر در گفتوگو با «ایسنا»، اظهار کرد: کبد چرب دو نوع است کبد چرب الکلی و کبد چرب غیرالکلی که درمان هر دو مشابه است.
این متخصص تغذیه افزود: کبد چرب غیرالکلی به دلایلی همچون چاقی، اضافه وزن، دیابت، اختلالات چربی خون و مقاومت به انسولین ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه کاهش وزن و کنترل قند خون یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب است، گفت: داشتن یک برنامه غذایی سالم و استفاده از میوه و سبزیها برای پیشگیری به افراد توصیه میشود.
افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف روغن جامد پرهیز کنند
دکتر کیمیاگر با توصیه به اینکه افراد مبتلا به کبد چرب باید از مصرف روغن جامد پرهیز کنند، ادامه داد: مصرف روغنهای سویا، کانولا، گردو، هسته انگور و ماهی که دارای اسید چرب امگا ۳ هستند به بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه میشود.
این دکترای تغذیه تاکید کرد: افراد مبتلا به کبد چرب نان و برنج را از سبد غذایی خود حذف نکنند.
وی یادآور شد: افراد مبتلا به کبد چرب تنها مجازند نیمی از وعدههای غذایی خود را از روغنهای حاوی امگا ۳ استفاده کنند و مابقی وعدههای غذایی را باید از روغنهای معمولی استفاده کنند.
ارسال نظر