ورزشهایی که هموفیلیها نباید انجام دهند
یک متخصص خون و هماتولوژی گفت: خطر ایجاد خونریزی در بیماران هموفیلی دارای درجهبندی است و اگر فشار زیادی به عضلات وارد نیاید که به خونریزی منجر شود،ورزش کردن منعی ندارد. امین مسعودی در گفتوگو با فارس گفت: ورزشهای سبک و هوازی برای این بیماران توصیه میشود تا نشاط روحی و جسمی در این بیماران حفظ شود. وی با بیان اینکه بیماری هموفیلی یک اختلال خونریزیدهنده ارثی است، افزود: به دلیل نبود فاکتورهای انعقادی در خون این بیماران، خونریزی آنان دیرتر از افراد سالم متوقف میشود و به همین دلیل دردهایی مانند تورم مفاصل مخصوصا در زانو یا آرنج را بسیار تجربه میکنند.
یک متخصص خون و هماتولوژی گفت: خطر ایجاد خونریزی در بیماران هموفیلی دارای درجهبندی است و اگر فشار زیادی به عضلات وارد نیاید که به خونریزی منجر شود،ورزش کردن منعی ندارد.
امین مسعودی در گفتوگو با فارس گفت: ورزشهای سبک و هوازی برای این بیماران توصیه میشود تا نشاط روحی و جسمی در این بیماران حفظ شود. وی با بیان اینکه بیماری هموفیلی یک اختلال خونریزیدهنده ارثی است، افزود: به دلیل نبود فاکتورهای انعقادی در خون این بیماران، خونریزی آنان دیرتر از افراد سالم متوقف میشود و به همین دلیل دردهایی مانند تورم مفاصل مخصوصا در زانو یا آرنج را بسیار تجربه میکنند. مسعودی گفت: انجام ورزشهای مناسب و فعالیت بدنی که باعث صدمه دیدن مفاصل و خونریزی در آن نشود برای این بیماران توصیه میشود و با توجه به اینکه این بیماری دارای درجات متفاوتی از خونریزی است، بیماران باید ورزشهای متناسب با وضعیت خونریزی خود را انتخاب کنند. این متخصص هماتولوژی تصریح کرد: اگر خونریزی در سطح بسیار کمی باشد ورزشهای گلف و شنا، پیاده روی در سطوح صاف و تنیس روی میز به این بیماران توصیه میشود و بهتر است برای انجام ورزشهایی که نیاز به تحرک بیشتر دارد مانند ژیمناستیک، والیبال حرفهای، بسکتبال و فوتبال، با پزشک خود مشورت کنندوی ادامه داد: اگر سطح خونریزی بیشتر باشد خطر خونریزی در هنگام ورزش بیشتر میشود و برای
انجام ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.
ارسال نظر