معرفی هنرمندان منتخب نسل نو - ۴ مهر ۹۲
هنرمند: زهرا سلیمانی از در که وارد میشدی دو کار در قطع مربع بر روی دیوار روبهرو بود که خواسته یا ناخواسته به سمتش میرفتی. دوکار که شاید قطع کوچک و پاسپارتوی دایره شکل، اصلیترین دلیل جذب مخاطب به سمتشان بود، چراکه از دور، تنها دایرهای رنگی در دل مربعی سفید دیده میشد. وقتی نزدیک میشدید در هر دو اثر،در دل دایره، تصویری از دو دختربچه ایستاده در کنار هم، در دایرهای از رنگهای محو و درهم تنیده زرد و قرمز و سبز به چشم میخورد و بر روی هر دو اثر تکههایی از عروسکهای کودکانه کلاژ-چسبیده- شده بود.
هنرمند: زهرا سلیمانی از در که وارد میشدی دو کار در قطع مربع بر روی دیوار روبهرو بود که خواسته یا ناخواسته به سمتش میرفتی. دوکار که شاید قطع کوچک و پاسپارتوی دایره شکل، اصلیترین دلیل جذب مخاطب به سمتشان بود، چراکه از دور، تنها دایرهای رنگی در دل مربعی سفید دیده میشد.
وقتی نزدیک میشدید در هر دو اثر،در دل دایره، تصویری از دو دختربچه ایستاده در کنار هم، در دایرهای از رنگهای محو و درهم تنیده زرد و قرمز و سبز به چشم میخورد و بر روی هر دو اثر تکههایی از عروسکهای کودکانه کلاژ-چسبیده- شده بود. فضایی که بیش از هرچیز ذهن را به یاد کتاب «کودکی و تاریخ:درباره ویرانی تجربه» از جورج آگامبن فیلسوف معاصر ایتالیایی میانداخت. به عبارت دیگر دایره نشانه شناختی اثر مخاطب را به تاثیرات پنهان تجربههای کودکی در شکلگیری شخصیت و حالات رفتاری امروز ارجاع میداد. ابعاد کوچک، قطع مربع و نوع ارائه اثر نیز به نوعی مضاعف در خدمت تاکید بر محتوای کلی آن بودند. به نظر میرسید که هنرمند با تنیدگی رنگهای محو و طراحی با خطوط کم رنگ به نوعی آگاهانه در پی بازنمایی تاثیرات تجربههای کودکی در ذهن مخاطب بود. تاثیرات محو و پنهانی که بازنمایی آنها در اثر رویکردی روانکاوانه و جدا از تجدید خاطرات و لذت متاثر از آن را دنبال میکرد.
ارسال نظر