آب پرتقال بخورید!
دانشمندان با بررسی تحقیقات انجام شده درباره راههای پیشگیری از سرطان و مزایای پرتقال اعلام کردند که پرتقال میتواند در پیشگیری از سرطان یک عامل تعیینکننده و مهم باشد. به گزارش مهر؛ آب پرتقال حاوی ویتامین «C» و سایر مواد مغذی مهم است که آن را به کاهش خطر چاقی در بزرگسالان هم نسبت دادهاند. اما یک تیم تحقیقاتی متشکل از کارشناسان برزیلی این نوشیدنی محبوب را به پیشگیری از سرطان نسبت دادهاند. محققان در مقالهای که قرار است آن را در مجله تغذیه و سرطان دانشگاه «راتلج» منتشر کنند، شواهد موجود را که آب پرتقال را به پیشگیری از سرطان مرتبط میکند بررسی کردهاند.
دانشمندان با بررسی تحقیقات انجام شده درباره راههای پیشگیری از سرطان و مزایای پرتقال اعلام کردند که پرتقال میتواند در پیشگیری از سرطان یک عامل تعیینکننده و مهم باشد. به گزارش مهر؛ آب پرتقال حاوی ویتامین «C» و سایر مواد مغذی مهم است که آن را به کاهش خطر چاقی در بزرگسالان هم نسبت دادهاند. اما یک تیم تحقیقاتی متشکل از کارشناسان برزیلی این نوشیدنی محبوب را به پیشگیری از سرطان نسبت دادهاند.
محققان در مقالهای که قرار است آن را در مجله تغذیه و سرطان دانشگاه «راتلج» منتشر کنند، شواهد موجود را که آب پرتقال را به پیشگیری از سرطان مرتبط میکند بررسی کردهاند. این مقاله با عنوان «آب پرتقال کموپروفیلاکسی سرطان» منتشر میشود به بررسی روشهای مشهور در مقابله با سرطان پرداخته و برای شواهد خود از اطلاعات موجود در علم پزشکی استفاده کرده است.
آب پرتقال به رغم اینکه اگر در مقادیر زیاد مصرف شود میتواند مسمومیت زا باشد، به صورت بالقوه دارای تاثیرات مثبتی در مقابله با سرطان است و یکی از علل آن غنی بودن این میوه از لحاظ داشتن آنتیاکسیدانها محسوب میشود. شواهد به دست آمده از تحقیقات پیشین نشان میدهد که آب پرتقال خطر ابتلا به سرطان خون در کودکان را کاهش میدهد و یکی از عوامل موثر در پیشگیری از سرطانهای سینه، کلون و کبد است. محققان توضیح دادهاند که آب پرتقال میتواند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان در هر مرحله از سرطان داشته باشد.
تاثیرات بیولوژیکی آب پرتقال در آزمایشگاه به طور موثری تحتتاثیر ترکیبات این نوشیدنی است.
ترکیباب آب پرتقال به شرایط فیزیولوژی پرتقالها، گونهها، زمان و شیوه ذخیرهسازی مرتبط است. افزودن شکر به طور قابلتوجهی تاثیر آنتیاکسیدانهای آب پرتقال را کاهش میدهد.
گرما و نگهداری در دمای بالای ۲۰ درجه یا هر دو نیز میتواند میزان فعالیت آنتیاکسیدانی آن را کاهش دهد.
ارسال نظر