معرفی هنرمندان منتخب نسل نو
هنرمند: سید وحید احمدی طباطبائی حرفهای زیادی پیرامون هفتمین دوره نمایشگاه «منتخب نسلنو» زدند، در همین شماره آخر ماهنامه «تجربه» از بسیاری از برگزار کنندگان، داوران، گالریدارها و حتی نقاشان نسل گذشته یادداشت و مصاحبه گرفت. شاید موضوعی که بیش از هرچیز باعث تعجب میشد اظهار نظرهای سادهانگارانه و گاهی متضاد برخی از آنها پیرامون نمایشگاهی بود که به انتخاب و حمایت خودشان برگزار شده بود. بیشترین چیزی که در این بین به چشم میخورد تاکید آنها بر سر درگمی موضوعات و نداشتن ذهنیت و هویت عمیق درآثار بود.
هنرمند: سید وحید احمدی طباطبائی حرفهای زیادی پیرامون هفتمین دوره نمایشگاه «منتخب نسلنو» زدند، در همین شماره آخر ماهنامه «تجربه» از بسیاری از برگزار کنندگان، داوران، گالریدارها و حتی نقاشان نسل گذشته یادداشت و مصاحبه گرفت.
شاید موضوعی که بیش از هرچیز باعث تعجب میشد اظهار نظرهای سادهانگارانه و گاهی متضاد برخی از آنها پیرامون نمایشگاهی بود که به انتخاب و حمایت خودشان برگزار شده بود. بیشترین چیزی که در این بین به چشم میخورد تاکید آنها بر سر درگمی موضوعات و نداشتن ذهنیت و هویت عمیق درآثار بود. هنرمندی که برای معرفی، در این شماره انتخاب شده است، خود مثال نقضی بر این انتقاد سهلانگارانه است که نقاشان نسل نو در آثارشان اندیشه و بیان مشخصی را ارائه نمیدهند. چیدمان و نشانههای تصویری موجود در آثار طباطبایی، بازنمایی سمبولیستی و پررنگی است از ساز و کارهای آشکار و نهانی که زندگی امروز ما تحت تاثیر آنها است. وجود یک تانک با لوله استحاله شده به شکل آب پاش؛ در هر دو اثر او و باقی چیدمان تصویری موجود در آثارش بی درنگ ما را به زندگی مصرفی دنیای مدرن و تاثیرات آن بر تصمیمات و محیط اطرافمان ارجاع میدهد. بیشک نشانههای تصویری که بیدرنگ ما را به مفاهیم تبیین شده در جامعه شناسی نیمه دوم قرن بیستم و تالیفاتی چون «جامعه مصرفی،اسطورهها و ساختارها» از «ژان بودریار» سوق میدهند، نمیتوانند ساخته ذهنِ هنرمندی ساده بین و ساده اندیش
باشند.
ارسال نظر