تهدیدها به‌خاطر دانه درشت‌ها بود
رئیس سابق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران با اظهار نظر جدیدش، هم خودش را تبدیل به چهره روز فوتبال ایران کرده هم سوژه خوبی برای خبرنگاران ورزشی درست کرده است. شاه‌حسینی در برنامه رادیویی یک فنجان چای داغ حرف‌هایی زده که قطعا واکنش‌های زیادی را در پی خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، وی در ادامه درمورد رای محرومیت علی دایی از حضور در 4 جلسه همراهی سایپا بعد از درگیری با شیث رضایی و اینکه اولین فردی بود که علی دایی را محروم کرد، خاطرنشان کرد: همیشه در طول زندگی خود اعتقاد داشتم، به حکم قانون در مقابل قانون و مجری قانون، هیچ کس مصون نیست. از لحاظ مقام اجرایی، رئیس‌جمهور شخص اول است؛ برای او هم قانون‌گذار شرایط را بررسی کرده است. آن زمان واقعا تعجب کردم به عنوان یک قاضی باتجربه چه نامه‌هایی از جاهای مختلف به دست ما رسید.
شاه‌حسینی تاکید کرد: یک روز یک نماینده بعد از جلسه رسمی به فدراسیون آمد. با تعجب به او گفتم مگر چه شده است؟ در تلویزیون گفته بودم یک اتفاق افتاده است و به عنوان قاضی در حال بررسی هستیم چرا این اندازه حمله می‌شود. هر کس در هر رشته مقامش بالاتر رفت، مسوولیت او هم بیشتر است. اگر حرکت او پسندیده باشد، انعکاس آن بیشتر است و برعکس این مساله هم وجود دارد. من آن موقع رای را صادر کردم و 48 ساعت زندگی عادی ما را مختل کردند. اسم دختر دبیرستانی ما را هم درآوردند. تلفن‌های بی‌صاحب هم آن موقع زیاد بود. تماس می‌گرفتند و تهدید می‌کردند. می‌گفتم یعنی هزینه اجرای قانون و انصاف برای همه تا این اندازه است؟ می‌گفتم اگر من ترسو بودم، قاضی نمی‌شدم. وی افزود: پرونده سرباز احمدی خیلی حاشیه داشته، اما به قرآن قسم می‌خورم که به قلم من کسی نتوانست جهت بدهد. اگر اشتباه کردم منشأ آن تصمیم خودم هستم و اگر مصداقی پیدا شد همه بگویند. اولین نفر بودم که دایی را محروم کردم. زندگی علی دایی را به دو قسمت تقسیم کردم. او در بازیکنی فردی بزرگ و پر افتخار است که همه به او افتخار می‌کنند اما در دوران مربیگری او و مشاورانی که داشت حرف زیادی دارم. یکبار این مساله را به او محترمانه گفتم. اگر قاضی که در مسند فوتبال است قانون را عادلانه برای همه یکسان اجرا کند، مطمئن باشید اول خدا او را کمک می‌کند و دوم اینکه در کشور ما در آن سمت ماندگاری زیادی ندارد.
شاه‌حسینی در مورد پرونده سرباز احمدی و اینکه از سپاهان 5 امتیاز کسر شد و آیا تا به حال کسی به او پیشنهاد رشوه داده است، خاطرنشان کرد: خدا گواه است که اصلا به من پیشنهاد رشوه نشد. به من پیشنهاد ارائه مدرک دکترا دادند. یک نامه نوشتند و به صورت دستی به من دادند. نوشته بود جناب دکتر فلان، توصیه کسی را کردند. من زیر نامه نوشتم ملاحظه وبایگانی شود. همان فرد به من گفت آیا نامه را کامل دیدید. گفتم بله دیدم و کاملا فهمیدم، به او گفتم الان هم دکتر هستم. از لحاظ مالی ابدا به ما پیشنهاد نشد. وی در ادامه در مورد اینکه آیا در خانواده کسی به او بابت رای‌ها اعتراض می‌کرد، خاطرنشان کرد: دختران من فوتبالی نیستند. برادران من فوتبالی هستند و در این مورد با من بحث می‌کردند. این مساله روی علاقه آنها بود، می‌گفتند سر تیم ما را بریدی و من می‌گفتم سر همه را بریدم. برادر بزرگ من می‌گفت از این پست خارج شوم. او می‌گفت در این پست حقوق نمی‌گیری، برای چه این کار را ادامه می‌دهی، اما من به خاطر عشق و علاقه‌ام این کار را می‌کردم. وی در مورد اینکه آیا در فضای قضات و دوستان کاری در مورد رای‌ها صحبت می‌شد و روی کار او تاثیر می‌گذاشت، گفت: نکته جالبی را بیان کردید. در پرونده عادی که کسی کاری با من نداشت. اگر به تیم بی کسی رای می‌دادیم کسی کاری نداشت اما در پرونده دانه‌درشت‌ها از همه ابزار استفاده می‌کردند. از موقعیت سیاسی استفاده می‌کردند و علیه من به قوه‌قضائیه و جاهای دیگر نامه می‌نوشتند. در یک جلسه سران قوه‌قضائیه در دوره آیت‌الله شاهرودی جلسه‌ای که بسیار مهم و تصمیم‌ساز بود برگزار شد. خدا رحمت کند، با آیت‌الله مروی صحبت کردم و او گفت گزارشی در مورد من ارائه شده و به کمیسیون نقل و انتقال قضات بیا تا با تو صحبت کنیم. من گفتم همین الان می‌آیم؛ می‌دانستم این جریان دنبال آوردن فرد دیگری است. خیلی هزینه شده بود که این اتفاق بیفتد.وی در مورد اینکه در سال 89 یکی از مدیران وقت فدراسیون فوتبال مصاحبه‌ای کرد و با توجه به مخالفت شما با منشور اخلاقی گفته بود مخالفان منشور اخلاقی ما توده‌ای هستند، گفت: واقعا می‌خواستم او را تعقیب کنم. سردمدار منشور اخلاقی با استدلال قانونی به خاطر تعارض آن با قوانین بودم. می‌بینید این موضوع تاثیری نداشت و اکنون آن مواد در حال خاک خوردن در کمدها است. این مواد به نوع لباس پوشیدن افراد هم کار داشت و در حریم قشر خبرنگار وارد می‌شد. می‌گفتند اگر بخواهیم خبرنگار را به ورزشگاه راه نمی‌دهیم که من می‌گفتم بزرگ‌تر از آنها هم نمی‌تواند این کار را کند. من با قوانین و ارائه آنها مخالفتم را اعلام کردم. این مساله اصلا در اساسنامه نبود. آن آقا این مصاحبه را انجام داد و حتی آماده تعقیب او بودیم. او زنده هست و از من عذرخواهی کرد و گفت منظورش با من نبوده و بعد از آن مصاحبه‌ای هم انجام داد. البته او در مورد دیگران هم نباید این حرف را بزند چون در این مرجع نباید ورود کند.
وی در مورد اینکه با صراحت اصطلاح یقه سفیدها را اعلام کرد، عنوان کرد: دو نفر در ایران بحث
یقه سفیدها را مطرح کردند. یکی آقای سراج که در پرونده مفاسد اقتصادی فعالیت می‌کرد از این اصطلاح استفاده کرد و دیگری من بودم که این موضوع را گفتم و من هم در فوتبال این را گفتم. یقه سفیدها افرادی هستند که با توجه به رانت و دامنه نفوذ با صاحب‌منسبان دولتی عرصه را بر مجریان قانون تنگ می‌کنند. این افراد در فدراسیون فوتبال هم هستند. بنده منشأ مفاسدی را که مطرح شده اگر کسی بخواهد واقعا بررسی و برخورد کند اعلام می‌کنم.