مراحل پایانی پیگیری پرونده فساد فوتبال

شماره روزنامه: ۳۱۲۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۸۳۴۵۹ ورزش

نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در فوتبال نارسایی‌هایی دیده می‌شود که برای برطرف کردن آن تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد.<br> داوود محمدی درخصوص پیگیری مجلس شورای اسلامی درباره پیگیری پرونده فساد در فوتبال به «برنا» گفت: وقتی مساله فساد در فوتبال مطرح شد، مجلس به‌طور جدی به این مساله ورود پیدا کرد و برای تکمیل اطلاعات خود از تعدادی از مدیران، مربیان و اهالی رسانه دعوت کردیم تا صحبت‌های خود را در این زمینه انجام بدهند و به مجلس کمک کنند. این پرونده در مراحل پایانی خود قرار دارد و در فوتبال نارسایی‌هایی دیده می‌شود که برای برطرف کردن آن تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد.

نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در فوتبال نارسایی‌هایی دیده می‌شود که برای برطرف کردن آن تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد.


داوود محمدی درخصوص پیگیری مجلس شورای اسلامی درباره پیگیری پرونده فساد در فوتبال به «برنا» گفت: وقتی مساله فساد در فوتبال مطرح شد، مجلس به‌طور جدی به این مساله ورود پیدا کرد و برای تکمیل اطلاعات خود از تعدادی از مدیران، مربیان و اهالی رسانه دعوت کردیم تا صحبت‌های خود را در این زمینه انجام بدهند و به مجلس کمک کنند. این پرونده در مراحل پایانی خود قرار دارد و در فوتبال نارسایی‌هایی دیده می‌شود که برای برطرف کردن آن تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد. وی اظهار کرد: باید مستندات جامع و کامل باشد تا در معرفی آن به مراجع قضایی مشکلی ایجاد نشود. اساسا قبل از اینکه مجلس به مساله فساد ورود کند، باید باشگاه‌ها، فدراسیون‌ها و همچنین وزارت ورزش و جوانان سیستم کنترلی دقیق داشته باشند و نظارت‌های لازم را انجام بدهند و در صورت لزوم و آن هم در آخرین مرحله مجلس باید به مساله فساد ورود کند. با این حال تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا به اهدافمان در این زمینه دست پیدا کنیم.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن