بسکتبالیست‌ها به اسپانیا نمی‌روند

شماره روزنامه: ۱۸۷۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۷۰۴۹۰ ورزش

تیم ملی بسکتبال ایران و قهرمان دو دوره اخیر مسابقات جام ملت‌های آسیا به دلیل صادر نشدن روادید از سفر به اسپانیا و حضور در دیدارهای تدارکاتی این کشور بازماند.

تیم ملی بسکتبال ایران و قهرمان دو دوره اخیر مسابقات جام ملت‌های آسیا به دلیل صادر نشدن روادید از سفر به اسپانیا و حضور در دیدارهای تدارکاتی این کشور بازماند. با وجود ارسال دعوت‌نامه رسمی‌ از سوی فدراسیون بسکتبال اسپانیا مبنی برسفر تیم ملی ایران به این کشور و برگزاری چند دیدار دوستانه در شهر والنسیا، سفارت اسپانیا در ایران از صدور روادید برای بازیکنان و مربیان ایران امتناع کرد. بعد از لغو سفر تیم ملی به اسپانیا، رییس سازمان تیم‎های ملی بسکتبال گفت: سفارت این کشور با وارد آوردن ایراد در مورد دعوت‎نامه ارسالی برای ما و تیم اعزامی، کارشکنی کرد.

محمدرضا مشحون ادامه داد: سفارت اسپانیا دعوت نامه‎ای را که از سوی فدراسیون بسکتبال این کشور برای ما ارسال شده بود قبول نداشت. این سفارتخانه خواستار دعوت‎نامه رسمی‌از سوی وزارت امور خارجه اسپانیا بود که ما آن را در اختیار نداشتیم. با لغو سفر به اسپانیا، تیم ملی بسکتبال دیگر برنامه ای ندارد و بازیکنان را برای آمادگی مسابقات لیگ در اختیار تیم‌های باشگاهی شان قرار می‌دهد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن