بازگشت عسگری بعد از مصدومیت ۴۰ روزه

شماره روزنامه: ۱۸۳۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۶۲۳۵۱ ورزش

کاپیتان تیم ملی دوچرخه‌سواری پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، تمرینات خود را در خمین آغاز کرد.

کاپیتان تیم ملی دوچرخه‌سواری پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، تمرینات خود را در خمین آغاز کرد. حسین عسگری در این باره گفت: چند روزی است که تمریناتم را به صورت نرم آغاز کرده‌ام و دیگر درد قبلی را در پایم ندارم. او ادامه داد: هفته گذشته به پزشک معالجم در تهران مراجعه کردم و پس از گرفتن عکس از ناحیه لگن، مشخص شد که شکستگی ایجاد شده در حال بهبودی است و خوشبختانه نیاز به عمل جراحی ندارد.

پزشکان اعلام کرده‌اند، می‌توانم روزانه یک تا دو ساعت به صورت آرام رکاب بزنم و این برنامه تا زمان بهبودی کامل که چهار، پنج هفته طول می‌کشد، ادامه دارد.

او درباره احتمال حضورش در تور چین هایلک گفت: تمام سعی و تلاشم را انجام می‌دهم تا در این تور به همراه پتروشیمی تبریز حضور داشته باشم. من همیشه از حضور در این تور خاطرات خوبی داشته‌ام و امسال هم امیدوارم در این رقابت‌ها رکاب بزنم؛ مشکلات سال قبل هم دیگر تمام شده و در این رابطه جای نگرانی نیست.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن