استخرهای پایتخت با ۲۰۰‌میلیون تومان تجهیز می‌شوند

شماره روزنامه: ۱۴۸۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۴۸۷۰ ورزش

سازمان تربیت‌بدنی- با توجه به گلایه‌های بسیار از تجهیز نبودن استخرهای موجود در پایتخت، فدراسیون شنا کشورمان طی درخواستی از سازمان تربیت بدنی خواستار اختصاص بودجه ۲۰۰‌میلیون تومانی در این رابطه شد.<br>فدراسیون شنا در این درخواست عنوان کرده که این مبلغ باید خارج از بودجه اختصاصی به فدرسیون از سوی سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک باشد، همچنین درخصوص عملی شدن این طرح چندین استخر علاوه بر تجهیز شدن آماده تمرین واترپلو نیز خواهند شد.

استخرهای پایتخت با 200‌میلیون تومان تجهیز می‌شوند

سازمان تربیت‌بدنی- با توجه به گلایه‌های بسیار از تجهیز نبودن استخرهای موجود در پایتخت، فدراسیون شنا کشورمان طی درخواستی از سازمان تربیت بدنی خواستار اختصاص بودجه ۲۰۰‌میلیون تومانی در این رابطه شد.

فدراسیون شنا در این درخواست عنوان کرده که این مبلغ باید خارج از بودجه اختصاصی به فدرسیون از سوی سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک باشد، همچنین درخصوص عملی شدن این طرح چندین استخر علاوه بر تجهیز شدن آماده تمرین واترپلو نیز خواهند شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن