نیکخواه بهرامی امتیازآورترین بازیکن شد

شماره روزنامه: ۱۴۳۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۴۵۴۹۷ ورزش

تیم بسکتبال مهرام در آخرین دیدار از هفته نهم مرحله برگشت رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور موفق به شکست بیم مازندران شد. <br>در این بازی که از ساعت ۱۸ روز جمعه در تالار بسکتبال ورزشگاه آزادی آغاز شد، شاگردان مصطفی‌هاشمی با نتیجه ۱۰۱ بر ۷۵ به برتری دست یافتند و با ۳۸ امتیاز جایگاه خود را در رده دوم جدول تثبیت کردند.

تیم بسکتبال مهرام در آخرین دیدار از هفته نهم مرحله برگشت رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور موفق به شکست بیم مازندران شد.

در این بازی که از ساعت ۱۸ روز جمعه در تالار بسکتبال ورزشگاه آزادی آغاز شد، شاگردان مصطفی‌هاشمی با نتیجه ۱۰۱ بر ۷۵ به برتری دست یافتند و با ۳۸ امتیاز جایگاه خود را در رده دوم جدول تثبیت کردند. در این مسابقه بیم مازندران کوارتر نخست و چهارم را با نتایج ۲۵ بر ۲۲ و ۲۱ بر ۱۸ به سود خود تمام کرد، اما در کوارترهای دوم و سوم با نتایج ۳۳ بر ۱۰ و ۲۸ بر ۱۹ مغلوب شد.

صمد نیکخواه بهرامی در این بازی با کسب ۲۲ امتیاز به عنوان امتیاز آورترین بازیکن مهرام و میدان معرفی شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن