کشتی مظلوم واقع شود،‌ کنار می‌کشم

رییس فدراسیون کشتی معتقد است، کشتی تاکنون به حقش نرسیده است. او می‌گوید: «من شرمنده کشتی‌ام. اگر کشتی این چنین مظلوم واقع شود،‌ کنار می‌کشم.»

محمدرضا یزدانی خرم که در بازدید علی کفاشیان دبیر کل کمیته ملی المپیک از اردوی تیم ملی کشتی فرنگی سخن می‌گفت؛ به مهم‌ترین دغدغه‌هایش پیرامون کشتی اشاره کرد و افزود: ما در حال برگزاری اردوی خوبی هستیم؛ کار ما دارای نواقص زیادی بود که مهم‌ترین آن به کیفیت غذا، رستوران و خوابگاه ملی‌پوشان بازمی‌گشت که همه آنها را از نو تجهیز کردیم. واقعا شرایط گذشته، در شان ملی پوشان نبود. ما در پی این هستیم که به چیزی برسیم که در شان کشتی گیر ملی‌پوش باشد. به همین دلیل است که می‌گویم کشتی تاکنون به حقش نرسیده است و شرمنده آنها هستم.

وی افزود: در فدراسیون والیبال که بودم وقتی والیبالیست‌ها قهرمان جهان شدند، به آنها یک ماشین پژو هدیه دادیم؛ کشتی‌گیران نیز مدال جهانی گرفته‌اند؛ اما کسی از آنها نمی‌پرسد که مرده‌اید یا زنده‌اید. مدال جهانی، مدال جهانی است. درست است که والیبال یک رشته دست جمعی است، اما واقعا چنین مسایلی قانون مخصوص به خود را می‌خواهد تا مسوولان نیز برای حمایت دست‌شان باز باشد.

رییس فدراسیون کشتی ادامه داد: کشتی‌گیری مانند «سوریان» که ۳ بار قهرمان جهان شده، از ما گله‌مند است. به هر حال اگر از همه قهرمانان حمایت نشود آنها ناراحت و دلسرد می‌شوند، چرا که در فدراسیون‌های دیگر جوایز به آنها داده می‌شود.

رییس فدراسیون کشتی به ارزشیابی انجام شده از فدراسیون‌های ورزشی انتقاد کرد و با این سوال که چگونه فدراسیون تکواندو در صدر قرار می‌گیرد؟ گفت: تیم‌های نوجوانان فرنگی قهرمان آسیا، نوجوانان و جوانان آزاد قهرمان جهان و... را به دست آورد‌ه‌اند. به هر حال عناوین قهرمانی، نیز قابل توجه است.

وی ادامه داد: ما یک زمان در ۴ جای کشور اردوی تدارکاتی داشتیم. می‌دانید این اردوها چه هزینه‌ای در بر دارد؟! «برزگر» و «معزی پور» واقعا در این راه ما را کمک کردند و زحمت کشیدند. کمیته ملی المپیک تنها تیم ملی بزرگسالان را زیر پوشش دارد و ما به صورت جدی در حال سرمایه‌گذاری در رده‌های پایه هستیم واگر الان این کار را انجام ندهیم دو سال دیگر چیزی عاید ما نخواهد شد. نه مدال، نه پاداش، نه تشویق و دیگر هیچ...

وی با تشکر از کمیته ملی المپیک، میزان بودجه اختصاصی به فدراسیون کشتی را کافی دانست و گفت: اما بودجه سازمان تربیت بدنی تنها کفاف حقوق و مزایای ما را می‌دهد و چیزی به اردوها نمی‌رسد. برنامه مسابقات زیر گروه المپیک نیز که جزو برنامه‌های ما نبوده است و رقمی بالغ بر ۵۰۰ تا ۶۰۰میلیون تومان هزینه در بر دارد. از موقعی که معزی‌پور همکاری‌اش را با ما آغاز کرده است در حال چیدن برنامه‌های آن است.

وی با انتقاد از آموزش و پرورش گفت: نمی‌خواهم مردم را افسرده کنم اما آموزش و پرورش ۴ - ۵ سال است که کشتی را تعطیل کرده، در حالی که کشتی رشته ملی ماست؛ ما نوجوانان خود را از کجا باید کشف کنیم؟ خیابان!!

ظاهرا هم‌اکنون بساط کاراته و جودو در آموزش و پرورش پهن است و کشتی جایی ندارد.

وی ابراز خوشحالی کرد که هم اکنون همه قدیمی‌ها و دوستان کشتی وارد صحنه شده‌اند و به این رشته کمک می‌کنند.

وی «معزی‌پور» را دایره‌المعارف کشتی دانست که نباید اکنون بالای سر کشتی باشد؛ اما این زحمت را قبول کرده و وارد میدان شده است. صنعتکاران، اولیا، جدی و برزگر همین حالت را دارند. همه آنها آمده‌اند به کشتی کمک کنند. اگر به ریاست و قبول مسوولیت بود، آنها در سال‌های گذشته همه این دوران‌ها را گذرانده‌اند و به ریاست نیاز ندارند.