شماره ۹ تمدید کرد

شماره روزنامه: ۱۵۶۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۰۲۸۴ ورزش

خبرگزاری مهر- مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس عصر سه‌شنبه با حضور در محل این باشگاه قراردادش را برای فصل آینده تمدید کرد. <br>محسن خلیلی که با پرسپولیس قرارداد دوساله داشت و یک‌سال دیگر از قراردادش باقی مانده بود سه‌شنبه به باشگاه پرسپولیس رفت و با مسوولان این باشگاه به توافق رسید.<br>مجید فرخزادی سخنگوی هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: قرارداد خلیلی با پرسپولیس پس از یکسال مشروط بود که سه‌شنبه مذاکرات لازم در این مورد صورت گرفت و به توافق رسیدیم تا یک فصل دیگر خلیلی را در پرسپولیس داشته باشیم.

خبرگزاری مهر- مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس عصر سه‌شنبه با حضور در محل این باشگاه قراردادش را برای فصل آینده تمدید کرد.

محسن خلیلی که با پرسپولیس قرارداد دوساله داشت و یک‌سال دیگر از قراردادش باقی مانده بود سه‌شنبه به باشگاه پرسپولیس رفت و با مسوولان این باشگاه به توافق رسید.

مجید فرخزادی سخنگوی هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: قرارداد خلیلی با پرسپولیس پس از یکسال مشروط بود که سه‌شنبه مذاکرات لازم در این مورد صورت گرفت و به توافق رسیدیم تا یک فصل دیگر خلیلی را در پرسپولیس داشته باشیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن