خبرسیدحسن خمینی:

باید آستانه صبر مسوولان فدراسیون فوتبال بالاتر باشد

شماره روزنامه: ۱۵۳۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۵۳۱۵ ورزش

خبرگزاری فارس - نوه امام خمینی گفت: فدراسیون فوتبال باید آستانه صبرش بالاتر برود.<br>سیدحسن خمینی دیروز در جمع بازیکنان تیم ملی، کادر فنی و شماری از مدیران فدراسیون فوتبال، اظهار داشت:

باید آستانه صبر مسوولان فدراسیون فوتبال بالاتر باشد

خبرگزاری فارس - نوه امام خمینی گفت: فدراسیون فوتبال باید آستانه صبرش بالاتر برود.

سیدحسن خمینی دیروز در جمع بازیکنان تیم ملی، کادر فنی و شماری از مدیران فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: در هر شرایطی بازیکنان باید مانند یک سرباز در خدمت تیم ملی و کادر فنی باشند. می‌بایستی سرمربی رضایت کاملی از یک بازیکن داشته باشد تا بتواند در میدان مسابقه عملکرد مطلوبی ارائه کند.

وی ادامه داد: در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ کار سختی را پیش رو داریم؛ اما امیدوارم تیم ملی در این راه دشوار بتواند موفق باشد و به عنوان تیم اول راهی دور بعد شود. نوه امام خمینی خاطرنشان ساخت: نسبت به ۲۰ سال گذشته، حاشیه‌ها در فوتبال بیشتر شده است؛ اما بازیکنان چون حرفه‌ای‌تر هستند، می‌توانند بهتر با مسائل کنار بیایند. وی تاکید کرد: از مسوولان فدراسیون انتظار می‌رود آستانه صبرشان را بالاتر ببرند تا بازیکنان که می‌توانند در دیدارهای حساس کمک حال تیم ملی باشند، تیم را یاری کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن