فوتبال جهان

دستگیری مدافع برزیلی بایرن به جرم ایجاد حریق عمدی در منزلش

شماره روزنامه: ۲۴۶۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۹۰۳۶ ورزش

برنو مدافع ۲۱ ساله برزیلی بایرن هفته گذشته در جریان آتش سوزی، خانه‌اش را در منطقه گرون والد از دست داد و از این موضوع خیلی متاسف بود، اما تحقیقات پلیس حاکی از آن است که حریق به احتمال فراوان عمدی بوده و این مدافع مصدوم به این خاطر دستگیر شده است.

دستگیری مدافع برزیلی بایرن به جرم ایجاد حریق عمدی در منزلش

برنو مدافع ۲۱ ساله برزیلی بایرن هفته گذشته در جریان آتش سوزی، خانه‌اش را در منطقه گرون والد از دست داد و از این موضوع خیلی متاسف بود، اما تحقیقات پلیس حاکی از آن است که حریق به احتمال فراوان عمدی بوده و این مدافع مصدوم به این خاطر دستگیر شده است. برونو پس از اینکه یک روز در بیمارستان بستری بود، از آنجا مرخص شده و حالا در زیرزمین ویلایی به شکل موقت زندگی می کند تا شرایط جدیدش از سوی باشگاه اعلام شود. باشگاه همچنین به او پیشنهاد داده به خاطر مصدومیت بلندمدتش به یک روانشناس مراجعه کند.

به نوشته روزنامه بیلد این خانه اجاره‌ای بوده و برونو که باید عمل جراحی جدیدی روی پایش انجام دهد شرایط روحی مناسبی نداشته و همین موضوع تحقیقات پلیس را درباره ایجاد آتش‌سوزی عمدی جدی‌تر می‌کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن