رفتاری که در کلاس پرسپولیس نیست

این چه جشنی است؟

شماره روزنامه: ۶۰۹۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۰۱۹۲۳ ورزش

دنیای اقتصاد: ۱۶ شهریور امسال هم مطابق روال سال‌های اخیر، به ابتکار باشگاه پرسپولیس جشنی با حضور بازیکنان، پیشکسوتان و برخی هواداران برگزیده این تیم برگزار شد. حالا چرا در این روز؟ چون سالروز برتری پرسپولیس در دربی مشهور سال ۵۲ است که قرمزها ۶ گل به استقلال یا تاج سابق زدند. از چندی پیش این تاریخ در تقویم پرسپولیس به عنوان «روز هوادار» نام‌گذاری شده و هر سال به این بهانه جشن گرفته می‌شود؛ رفتاری که اغراق نیست اگر بگوییم از کلاس و استاندارد باشگاهی به بزرگی پرسپولیس بسیار دور است.

این چه جشنی است؟

البته که پیروزی پرگل بر حریف دیرینه شیرین است و هواداران می‌توانند با آن کری بخوانند، اما اینکه امروز نتیجه یک مسابقه در ۵۱ سال قبل به عنوان بهانه‌ای برای شادباشی در نظر گرفته شود، چیپ و غیرحرفه‌ای به نظر می‌رسد؛ همان‌طور که شما هرگز نمی‌بینید در لیگ‌های معتبر جهان چنین اتفاقی بیفتد. آیا به یاد دارید رئال مادرید سالگرد پیروزی ۱۱ گله بر بارسلونا را جشن گرفته باشد؟ یونایتد هم ۶ گل به سیتی زد، همان‌طور که رم به لاتزیو و اصلا خود بارسا به رئال در خانه حریف؛ اما ظاهرا به عقل مدیران هیچ‌کدام از این باشگاه‌ها نرسید که چنین روزی را در تقویم خود بتراشند و آن را جشن بگیرند!

حتی تعیین روز هوادار هم کار قشنگی است، اما می‌شود برای آن دنبال بهانه‌های موجه‌تری بود. پرسپولیس باشگاه فوق‌العاده پرافتخار و محبوبی است، چرا باید برای دمی خوش‌باشی و گرد هم جمع شدن، متوسل به نتیجه یک بازی در نیم‌قرن پیش شود؟ این کار بیشتر از طعنه‌زنی به حریف، زیر سوال بردن شأن و افتخارات ریز و درشت خود باشگاه است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن