ابهام در تمدید قرارداد شجاعی با اوساسونا

شماره روزنامه: ۲۳۵۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۲۴۱۱ ورزش

مسعود شجاعی، هافبک تکنیکی اوساسونا مدتی پیش با یک بدشانسی بزرگ مواجه شد و به دلیل مصدومیت در ناحیه مچ پا مجبور به خانه‌نشینی شد. همان زمان تیم پزشکی باشگاه اوساسونا اعلام کرد او تا پایان فصل نمی‌تواند تیمش را همراهی کند و حالا این ستاره ایرانی مراحل درمانی را در کشور اسپانیا پشت سر می‌گذارد.

ابهام در تمدید قرارداد شجاعی با اوساسونا

مسعود شجاعی، هافبک تکنیکی اوساسونا مدتی پیش با یک بدشانسی بزرگ مواجه شد و به دلیل مصدومیت در ناحیه مچ پا مجبور به خانه‌نشینی شد. همان زمان تیم پزشکی باشگاه اوساسونا اعلام کرد او تا پایان فصل نمی‌تواند تیمش را همراهی کند و حالا این ستاره ایرانی مراحل درمانی را در کشور اسپانیا پشت سر می‌گذارد. شجاعی از ناحیه مچ دچار مصدومیت نسبتا بدی شد و همین موضوع حکم به دوری چند ماه او را از میادین فوتبال داد. شجاعی در حالی مراحل بهبود مصدومیتش را در کشور اسپانیا پشت سر می‌گذارد که قراردادش با باشگاه اوساسونا در حال اتمام است.

تمدید قرارداد او برای فصل آینده در هاله‌ای از ابهام قرار دارد چرا که باشگاه اوساسونا موضعی‌ رسمی در مورد قرارداد شجاعی نداشته و از طرفی این بازیکن هم در مصاحبه‌هایش اعلام نکرده که در اوساسونا می‌ماند یا اینکه از این تیم جدا خواهد شد.

حالا باید دید شجاعی سال آینده در اسپانیا می‌ماند یا اینکه به فوتبال ایران بازمی‌گردد یا راهی لیگ‌های عربی خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن