وریا چراغ اول را روشن کرد

نگرانی هواداران استقلال

شماره روزنامه: ۴۳۶۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۱۰۷۴۶ ورزش

درحالی‌که پرسپولیس با وجود بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی‌اش چند خرید مهم انجام داده و آنها را برای نیم‌فصل دوم در آب نمک خوابانده استقلال با انبوهی از مشکلات ریز و درشت نقل‌وانتقالاتی دست به گریبان است. خریدهای جدید آنها مورد تایید کادر پزشکی تیم نیستند و اختلاف شدیدی بین دکتر امین استقلال با توفیقی معاون باشگاه به‌وجود آمده از سوی دیگر چند پروژه مهم تمدید قرارداد روی زمین مانده است. وریا غفوری باوجود نرفتن به جام‌جهانی تازه دیروز قراردادش را تمدید کرد. تیام مدت‌ها است که برای بازگشت به ایران امروز و فردا می‌کند و جباروف تا پول نگیرد حاضر به امضا نیست. اما شاید سخت‌ترین کار مجاب کردن امید ابراهیمی همان بازیکنی است که شفر از او به‌عنوان ژنرال میانه میدانش یاد می‌کند. ستاره‌ای که در جام‌جهانی درخشید و به‌جای حضور در باشگاه راهی قطر شده و استقلالی‌ها بسیار نگران هستند که ناگهان تصویری از او درحال امضای قرارداد با یک باشگاه قطری منتشر شود.

زمانی عضو هیات‌مدیره باشگاه درمورد او امیدوارانه حرف می‌زند اما مشخص است که خبر قطعی ندارد: «با این بازیکن هم مذاکره شده است و منتظریم ابراهیمی به جمع‌بندی نهایی برسد. این بازیکن سرمایه باشگاه استقلال است و هواداران او را بسیار دوست دارند. قطعا تمدید قرارداد ابراهیمی بدون حاشیه خواهد بود، اما منتظریم خودش به جمع‌بندی برسد.» مجموع این اتفاقات افتخاری مدیرعامل استقلال را به شدت تحت فشار قرار داده تا جایی که شایعه برکناری او هم سر زبان‌ها افتاد. اگرچه وزارت این خبر را رد کرد اما عملکرد او در فصل تابستان صندلی‌اش را حسابی لرزان کرده است. فتح‌الله‌زاده مدیرعامل سابق باشگاه هواداران را دعوت به آرامش می‌کند تا افتخاری بتواند با تمرکز کارش را بکند. هرچند خود او هم دیگر نگران شده است: «به شخصه خودم نگران وضعیت تیم هستم ولی هواداران استقلال را به آرامش دعوت می‌کنم. افتخاری تنها است و از او ممنونم که به حرف من گوش کرد. به او گفتم خودش مستقیما با بازیکنان مذاکره کند. هواداران استقلال بدانند بازیکنان قیمت‌ها را بالا بردند و تحت فشار گذاشتن افتخاری کار درستی نیست. »

زمانی عضو هیات‌مدیره هم خبر حمایت از افتخاری را تایید می‌کند تا مدیرعامل باشگاه را دلگرم کند: «مدیرعامل باشگاه را هیات‌مدیره انتخاب می‌کند و هیات‌مدیره هم هیچ برنامه‌ای برای برکناری یا جابه‌جایی مدیرعامل باشگاه ندارد. فکر می‌کنم با توجه به اینکه استقلال قرار است در سه جام بجنگد این موضوع برای برخی‌ها خوشایند نیست.» او در این وانفسا البته او توقع دارد که تیم با توپ پر هم آغاز کند. توقعی جالب و عجیب که می‌تواند فشار را به تیم خودشان بیشتر کند: «برنامه باشگاه در فصل جاری این است که برخلاف دو سال گذشته از همان ابتدا لیگ را با قدرت شروع کنیم و از همان دیدار نخست استارت قهرمانی را بزنیم. من خودم یکی از حامیان اصلی شفر هستم و تا آخر هم پشت او خواهم ماند. خوشبختانه هیات‌مدیره هماهنگ و همدلی داریم که در کنار تیم هستند. یکی از عاملان اصلی موفقیت استقلال در فصل گذشته هم همین هیات‌مدیره بود.» اما استقلال اگر در حفظ ستاره‌های دانه درشتش ناموفق باشد می‌تواند فصل را از ابتدا توفانی آغاز کند؟ متوجه باشید که تمرینات این تیم شروع شده و مدت‌ها است که چهار بازیکن کلیدی تیم که به نوعی ۴۰‌درصد ترکیب اصلی آن را هم تشکیل می‌دهند هنوز تکلیفشان هم مشخص نیست.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن