بعد از دستیار برانکو، سرپرست پرسپولیس هم تغییر کرد

جابه‌جایی‌های عجیب

شماره روزنامه: ۴۲۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۳۳۰۷۰۶ ورزش

پرسپولیس از پنجره نقل‌وانتقالات محروم است اما به‌نظر نمی‌رسد که این دلیلی برای خانه‌تکانی در باشگاه نباشد. تیمی که در دوسال اخیر و درعصر برانکو کمترین تغییرات را درسطح مدیریت و کادر فنی داشت و بخش زیادی از موفقیتش را مرهون همین ثبات و آرامش بود حالا به طرز عجیبی دستخوش تغییرات شده است که درمورد لزوم انجام آنها جای تحلیل و پرسش وجود دارد. ابتدا طاهری مدیرعامل باشگاه رفت و بعد از آن چوک دستیار برانکو به بهانه گرفتن پست در فدراسیون کرواسی ایران را ترک کرد و درحالی‌که برادر برانکو که به‌عنوان جایگزین وی از او یاد می‌شود هنوز پایش به ایران نرسیده محمود خوردبین قدیمی‌ترین عضو باشگاه و سرپرست کارکشته تیم از سمتش برداشته و به‌عنوان قائم‌مقام باشگاه معرفی می‌شود تا افشین پیروانی کاپیتان سابق تیم جای او را روی نیمکت بگیرد. در مراسم معارفه با اشاره به سوابق طولانی پیروانی در پرسپولیس و تیم‌ملی و کاپیتانی او اعلام شد از این پس مسوولیت تیم در خارج از زمین فوتبال بر عهده وی خواهد بود. پیروانی که دانش‌آموخته تا سطح دکترای تربیت بدنی و لیسانس حرفه‌ای مربیگری (برولایسنس) از فیفا است، سابقه مربیگری و سرمربیگری را هم در پرسپولیس داشته است.

جابه‌جایی‌های عجیب

یکی از آخرین مسوولیت‌های وی نیز مدیریت اجرایی تیم‌ملی بوده است. اما او که مدت‌ها حامی کی روش بود حالا در اردوگاه برانکو ظاهر شده است که همین نکته قابل تامل است. در جریان معارفه او، برانکو ایوانکوویچ نیز ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های محمود خوردبین از حضور افشین پیروانی ابراز خوشحالی کرد. وی گفت: «او از شاگردان خوب خود من در تیم‌ملی بود. او را به‌خوبی می‌شناسم. ضمن اینکه از چهره‌های شناخته‌شده و با ارزش در فوتبال ایران است. او در پرسپولیس جزو نفراتی بوده که بیشترین بازی و کاپیتانی را انجام داده است. به این ترتیب بازیکنان هم می‌توانند مسائل خود را با او در میان بگذارند.»

در پس اتفاقات اخیر روایت‌های متفاوتی وجود دارد. خبرآنلاین می‌نویسد: «از یکی دو ماه قبل دوره مدیریتی علی‌اکبر طاهری رو به زوال رفته بود و می‌خواستند مدلی برای بهینه‌سازی در پرسپولیس داشته باشند. مدل این بود که از نیروهای فنی و فوتبالی جوان‌تر در لایه‌های باشگاه اضافه شود. انتخاب یک مدیر فوتبال در راس امور بود. گزینه اول مهدوی‌کیا بود اما او که با باشگاه هامبورگ قرارداد داشت حتی به دیدار وزیر ورزش نرفت. او اعتقاد داشت روزی به پرسپولیس می‌آید که خودش مدیرعامل باشد و هیات‌مدیره را هم خودش در اختیار بگیرد. یک کار درآمدزا راه بیندازد و ساختار را به کلی تغییر دهد. او می‌خواست فوتبال را خیلی علمی و با درآمدزایی از فوتبال پایه و برند باشگاه رقم بزند. چیزی که البته اعتقاد داشت با بدنه فعلی باشگاه توانش وجود ندارد. او قرارداد دو ساله با هامبورگ را بهانه کرد و به جمع قرمزها نیامد. وحید هاشمیان هم دقیقا به همین ترتیب از همکاری با قرمزها طفره رفت.» حال اینکه چیدمان اخیر و برهم زدن آرایش تیم و باشگاه تا چه حد می‌تواند مثمرثمر باشد سوالی است که آینده جواب آن را روشن خواهد کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن