شماره روزنامه ۶۴۵۲
|

فردا؛ صدوششمین شهرآورد تهران، در اراک؛

دنیای اقتصاد: از ساعت ۱۵:۳۰ فردا، پرسپولیس و استقلال صدوششمین دربی تهران را فرسنگ‌ها دور از پایتخت برگزار خواهند کرد؛ در اراک! آماده نبودن ورزشگاه آزادی، درست مثل دربی رفت پارسال، این بازی را هم به اراک کوچ داد، با این تفاوت که سال گذشته استقلال میزبان بود و امسال پرسپولیس به عنوان میزبان این…

دنیای اقتصاد: استقلال در آستانه یک دوره فشرده و سرنوشت‌ساز، باید با غیبت طولانی‌مدت دیدیه اندونگ کنار بیاید.‌ هافبک گابنی که اخیرا به صورت مداوم به تیم ملی کشورش دعوت می‌شود، با شروع زمستان برای حضور در جام ملت‌های آفریقا راهی اردو می‌شود.

اخبار ورزشی روزنامه شماره ۶۳۱۸

    یکشنبه، ۰۱ تیر ۱۴۰۴
  • ۲۷ سال قبل؛ آخرین هنرنمایی تیمی که دوستش داشتیم؛

    روزنامه شماره ۶۳۱۸

    یادگار روزهای خوب!

    روزی که گذشت، بیست‌وهفتمین سالروز برتری تیم ملی ایران برابر آمریکا در مرحله گروهی جام‌جهانی ۱۹۹۸ فرانسه بود. زمان مثل برق و باد سپری می‌شود و درک اینکه از آن شب شیرین این همه سال گذشته باشد، دشوار است.
  • اوضاع عجیب خارجی‌‌‌های فوتبال ایران؛

    روزنامه شماره ۶۳۱۸

    ۵۱ بلاتکلیف!

    دنیای‌اقتصاد: شرایط فعلی و خاص کشور، تاثیرش را روی ورزش و به‌ویژه فوتبال نشان داده و حتی مشخص نیست فصل جدید رقابت‌‌‌های باشگاهی چه زمانی آغاز می‌شود. در این میان اوضاع برای خارجی‌‌‌های شاغل در فوتبال کشورمان مبهم‌‌‌تر است و این احتمال وجود دارد که بسیاری از آنها فعلا به ایران برنگردند.
  • پرسپولیس، خواهان افزایش سهمیه

    دنیای اقتصاد: باشگاه پرسپولیس خواهان افزایش سهمیه جذب بازیکنان لیگ‌برتری برای فصل جدید شده و از فدراسیون خواسته بازیکنان زیر ۲۳ سال را جزو سهمیه لیگ‌برتری‌ها حساب نکند.
  • جانشین پپ در سیتی کیست؟

    دنیای اقتصاد: مدیران باشگاه منچسترسیتی بر این باورند که پپ گواردیولا، سرمربی موفق اسپانیایی، ظرف یک یا دو سال آینده از لیگ برتر انگلیس جدا خواهد شد.
  • رکورددار گران‌ترین‌ها

    دنیای اقتصاد: باشگاه لیورپول رسما از خرید فلورین ویرتس، هافبک نفوذی و وینگر آلمانی تیم فوتبال بایرلورکوزن، خبر داد. ویرتس ۲۲ساله با مبلغ گزاف ۱۳۶میلیون یورو از لورکوزن راهی بندر لیورپول شد و قراردادی ۵ساله با آنفیلدی‌ها بست.
۱