اولین اظهارات متدین بعد از مدیرعاملی؛

استقلال «مدیر دار» شد!

شماره روزنامه: ۶۶۹۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۳۰۴۱۳۳ ورزشی

دنیای اقتصاد: باشگاه استقلال پس از مدت‌ها که با سرپرستی مدیرعاملی علی تاجرنیا اداره می‌شد، مدیرعامل جدید خود را شناخت و مصطفی متدین، عضو هیات‌مدیره این باشگاه به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه منصوب شد. او در اولین اظهاراتش پس از پذیرفتن این سمت، گفت: «زمانی که در هیات‌مدیره حضور داشتم، چه در بحث حقوقی و چه مالی به دنبال ایجاد ساختار خوبی برای باشگاه بودیم. استقلال از نظر فنی شرایط بدی ندارد، اما پنجره نقل‌وانتقالات بسته بود و تمام تلاش حقوقی ما این است که دوباره این شرایط تکرار نشود. شفافیت مالی از اصول اصلی کاری ماست و تلاش می‌کنیم این اصول را در باشگاه استقلال جاری کنیم. باشگاه با بدهی‌ها و پرونده‌های حقوقی روبه‌روست و تلاش ما در راستای حل این مشکلات است. من قول قهرمانی نمی‌دهم، اما قول می‌دهم تلاش کنیم باشگاه را در مسیر درست قرار داده که منجر به قهرمانی شود.»

استقلال «مدیر دار» شد!

خبرنگار تسنیم از متدین پرسیده «این سوال برای خیلی‌ها به وجود آمده است که شما سابقه‌ای در بدنه ورزش ندارید و چطور می‌خواهید از پسِ مدیرعاملی استقلال بربیایید»، متدین در این مورد می‌گوید: «شاید خیلی‌ها در باشگاه‌داری نگاه صرف ورزشی داشته باشند، اما اعتقاد دارم می‌توان باشگاه‌داری را با شرکت‌های اقتصادی مقایسه کرد. ما در پروژه‌های شرکت پتروشیمی کار کرده‌ایم و نگاه اصلی‌مان به نیروی انسانی و سود‌دهی بود. در باشگاه نیز باید این نگاه وجود داشته باشد و روی برندینگ استقلال کار کرد. درست است که استقلال باشگاه فرهنگی - ورزشی است ولی آخر کار باید سودآور باشد تا توسعه یابد. در شرکت‌های پتروشیمی با وضعیت فعلی مثل استقلال روبه‌رو بودیم، به عنوان مثال بحث‌های حقوقی داشت و حساب‌ها بسته بود که مشکلات را حل کردیم. برای استقلال هم باید باشگاه را به ثبات برسانیم، یعنی اول تکلیف بدهی‌ها را مشخص کنیم تا دغدغه پرونده‌های حقوقی نداشته باشیم. باید از ظرفیت شرایط فیزیکی مناسب در شأن باشگاه استفاده کرده و سپس ساختار را اصلاح کنیم، کاری که خودمان سال‌ها این کار را در شرکت‌ها انجام دادیم. برای هر کاری باید فرآیند داشته باشیم و از علم روز استفاده کنیم.»

متدین در ادامه دفاع از خودش برای حضور در این منصب می‌گوید: «من ۴۰ سال است که استقلالی‌ام و باید هویت استقلالی بودن را ایجاد کنیم و تماشاگران را از حالت مشتری و هوادار تبدیل به شریک باشگاه تبدیل کرد. اجرای این برنامه‌ها کار سختی است و شاید بگویند نفست از جای گرمی بلند می‌شود، اما حداقل تلاش‌مان را خواهیم کرد و انرژی می‌گذاریم. مهم‌ترین چیزی که در باشگاه‌ها ندیدم شفافیت مالی، نحوه جذب بازیکنان و... است. اعتقادی ندارم بازیکنی از راه‌های دیگری وارد تیم شود. اگر در باشگاه انسجام نباشد، نتیجه‌اش بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات می‌شود.»

متدین در مورد مهم‌ترین پرونده جاری باشگاه یعنی یاسر آسانی هم می‌گوید: «در جریان هستم و همان‌طور که دیدید، کمیته انضباطی و استیناف نظر خودش را داده است. اگر مطمئن نبودیم، از آسانی استفاده می‌کر‌دیم؟ ما حتما به این نتیجه رسیده بودیم که مشکلی وجود ندارد و از آسانی استفاده کردیم. کاری به رفتار و برخورد رقبا ندارم و دوست هم ندارم درباره آنها صحبت کنم، ولی ما کار خودمان را انجام می‌دهیم.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن