واکنش‌ها به سفر پرماجرا

امیدهای تراکتور در آسیا؟

شماره روزنامه: ۶۶۸۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۳۰۱۶۰۱ ورزشی

دنیای اقتصاد: تراکتور در دومین دیدار آسیایی خود هم طعم پیروزی را نچشید. این تیم که بازی نخست را به شباب‌الاهلی امارات باخته بود، در مسابقه دوم برابر الشمال قطر تن به تساوی بدون گل داد؛ آن هم درحالی‌که مهم‌ترین نکته بازی، سفر پرماجرا و عذاب‌آور تیم تبریزی به مسقط برای حضور در این بازی بود. در همین راستا، واکنش‌های خشمگینانه تراکتور به این نوع سفر همچنان ادامه دارد و آنها حتی تهدید کرده‌اند که شاید با تیم امیدشان در ادامه لیگ نخبگان شرکت کنند.

امیدهای تراکتور در آسیا؟

جواد نکونام در بخشی از نشست خبری‌اش بعد از بازی با الشمال گفت: «بار دیگر اعتراضم را اعلام می‌کنم. اگر این شرایط ادامه داشته باشد، به مسوولان باشگاه گفته‌ام که با تیم امید در مسابقات شرکت کنیم و صرفا برای انجام بازی‌ها به میدان برویم. فدراسیون فوتبال توجهی به تیم ما ندارد. انگار نه انگار که نماینده فوتبال ایران هستیم. اتفاقاتی که در فوتبال رخ می‌دهد، در رقم خوردن نتایج تاثیرگذار است. متاسفانه حامی نداریم و اگر پرواز بعدی هم به همین شکل باشد، با تیم امید می‌آییم.»

سرمربی تراکتور معتقد است بازیکنانش زیر بار سفرهای سنگین، فرصت کافی برای آماده‌سازی ندارند. او تاکید کرد هیچ تیمی در ایران نمی‌تواند به‌راحتی چنین سفرهایی را تحمل کند و هم‌زمان در لیگ داخلی و آسیا با همان کیفیت همیشگی به میدان برود. از نگاه نکونام، این وضعیت با اصول فیرپلی هم سازگار نیست و کنفدراسیون فوتبال آسیا باید برای برنامه‌ریزی مسابقات فکری کند. او حتی درباره نتیجه بازی هم ادعای صریحی داشت: «اگر تراکتور در خانه خودش میزبان بود، پیروز می‌شد.» نکونام شرایط ورزشگاه، آب‌وهوا و پرواز را به سود تیم قطری دانست و گفت بازیکنانش با وجود تمام مشکلات جنگیده‌اند. حرفی که البته در نهایت چیزی را عوض نمی‌کند؛ نتیجه در زمین ثبت می‌شود، اما اعتراض تراکتور حالا از زمین مسابقه بیرون آمده و به مساله میزبانی در آسیا رسیده است.

نکونام در بخش دیگری از صحبت‌هایش، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش را خطاب قرار داد و خواستار حمایت از تراکتور شد. او گفت تیمش کیفیت فنی‌اش را نشان داده و بازیکنان برای نام ایران جنگیده‌اند، اما بدون حمایت نمی‌توانند تا هر زمان با چنین شرایطی ادامه بدهند. پایان صحبت‌های نکونام هم کم‌حاشیه نبود. او گفت نمی‌خواهد با حرف‌هایش کسی را خوشحال کند، اما در داخل کسانی هستند که به اعتقاد او، دوست ندارند تراکتور نتیجه بگیرد: «ما اینجا مهمان هستیم و نمی‌خواهم دشمن‌شادکن شویم، اما از درون خیلی‌ها هستند که می‌خواهند ما نتیجه نگیریم.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن