یادگار امام هنوز آماده نیست

شماره روزنامه: ۶۴۵۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۵۱۴۶ ورزشی

دنیای اقتصاد: اوایل فصل جاری بود که باشگاه تراکتور اعلام کرد با هزینه‌های فراوان و تکنولوژی به روز، چمن ورزشگاه یادگار امام هیبریدی شده اما این زمین خیلی زود دچار آفت و بلا استفاده شد!

یادگار امام هنوز آماده نیست

روز گذشته مسوولان اداره کل بازدیدی را از چمن ورزشگاه انجام دادند و شنیده‌ها حاکی از آن است که زمین تا حد قابل‌توجهی بهبود یافته و علاوه بر آفت زدایی، از نظر کیفیت و رشد هم به شرایط قابل قبولی رسیده است.

اما در عین حال بر اساس اعلام کارشناسان اگرچه چمن کیفیت خوبی پیدا کرده اما حداقل تا یک ماه بلا استفاده است و اگر حتی یک مسابقه روی آن برگزار شود، دوباره کیفیتش را از دست خواهد داد. بر اساس اعلام مسوولان، دیدار تراکتور و پرسپولیس هم نباید در این ورزشگاه برگزار شود و امکان میزبانی از دیدار تراکتور و الدحیل نیز وجود نخواهد داشت.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن