بی‌مکانی دنباله‌دار دربی تهران؛

زشت نیست واقعا؟

شماره روزنامه: ۶۴۲۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۲۳۹۳۲ ورزشی

دنیای اقتصاد: دو سال است که همه مسوولان ورزش کشور دست در دست هم دنبال پیدا کردن یک ورزشگاه برای برگزاری دربی تهران هستند. سال گذشته قرعه به نام اراک افتاد و دربی دور رفت آنجا برگزار شد، هرچند برای شهرآورد برگشت موقتا ورزشگاه آزادی را آماده کردند. حالا دوباره درد «بی‌مکانی» متوجه بزرگ‌ترین بازی باشگاهی فوتبال ایران شده و در شرایطی که قرار است دربی ۱۰۶ روز ۱۴ آذر برگزار شود، هیچ‌کس از محل انجام آن مطلع نیست.

زشت نیست واقعا؟

یک گزینه پرتکرار در این مورد، ورزشگاه پارس شیراز بود؛ استادیوم ۵۰ هزار نفری که سال‌ها پس از گشایش، سرانجام به واسطه صعود فجرسپاسی به لیگ برتر امکان بهره‌برداری از آن فراهم شد. با این حال کم و کیف برگزاری بازی اخیر فجر و استقلال در آن ورزشگاه، کمی صلاحیت انتقال مسابقه به شیراز را زیر سوال برده است. به هر حال بی‌نظمی‌هایی رخ داد که تصاویر آن هم در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شده و نیز پیروز قربانی، سرمربی فجر هم که سابقه مفصل حضور در شهرآوردهای پایتخت را دارد، اعلام کرد این استادیوم نمی‌تواند میزبان بازی پرسپولیس و استقلال باشد.

از همین رو، بار دیگر نام شهرهایی مثل اصفهان و مشهد برای میزبانی از دربی سر زبان‌ها افتاده، هرچند قبلا شنیده بودیم دو باشگاه بدشان نمی‌آید در دوحه یا دوبی به مصاف هم بروند! فارغ از این که در نهایت کدام شهر برای میزبانی از این بازی انتخاب می‌شود، پرسش بزرگ این است که آیا واقعا مسوولان ورزش کشور متوجه زشتی این اتفاق نیستند؟ بد نیست این که فوتبال ایران برای برگزاری بزرگ‌ترین بازی باشگاهی‌اش زمین ندارد؟ کسی چه می‌داند؛ شاید هم ما زیادی سخت می‌گیریم!

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن