مدارکی که گم شد!

شماره روزنامه: ۶۳۵۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۰۱۲۵۶ ورزشی

دنیای اقتصاد: تقریبا ۵ سال قبل بود که محمد نادری مدافع فعلی تراکتور، از کورتریک بلژیک به استقلال پیوست. برای پرداخت اقساط رضایتنامه این بازیکن هم یک توافق سه جانبه میان استقلال، کورتریک و نادری به امضا رسید و در اتفاقی عجیب، مرجع رسیدگی به تخلف در انجام مفاد قرارداد دادگاه CAS ذکر شد.

مدارکی که گم شد!

همین مساله سبب این شد که استقلال یک بار به کمیته تعیین وضعیت برای شکایت از محمد نادری مراجعه کند اما پاسخ بگیرد که در قرارداد خودتان مرجع رسیدگی به این قرارداد دادگاه بین‌المللی CAS است و ما اجازه رسیدگی به این پرونده را نداریم! اخیرا باشگاه استقلال ۲۲۰ هزار یورو باقیمانده اقساط رضایتنامه و مبلغ جریمه را پرداخت کرد اما طبق توافق، باید خود نادری هم سهمی را در این ماجرا پرداخت می‌کرد که هنوز این کار را انجام نداده است.

حال مشخص شده اصلا باشگاه استقلال اصل اسناد این توافق‌نامه سه جانبه را در اختیار ندارد که بتواند بر مبنای آن از محمد نادری شکایت کند. در ساختمان باشگاه استقلال می‌گویند این اسناد در دوران مدیریت وقت و از سوی یک ایجنت از ساختمان باشگاه خارج شده است!

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن