مدافع استقلال به دنبال معافیت

شماره روزنامه: ۶۳۰۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۸۵۰۷۲ ورزشی

دنیای اقتصاد: با پایان فصل یکی از جدایی‌های اجباری استقلال با رفتن آرمین سهرابیان رقم می‌خورد؛ مدافعی که مشمول خدمت وظیفه شده و با وجود قرارداد با آبی‌ها باید فصل آینده را در یک تیم نظامی سپری کند.

مدافع استقلال به دنبال معافیت

قضیه سربازی سهرابیان یکی از جنجال‌های فوتبال ایران بود که چندین مرتبه حواشی زیادی در خصوص آن ایجاد شد. دست آخر هم بعد از چند بار تغییر تاریخ اعزام، این مدافع ۲۹ ساله تا پایان فصل مجوز بازی گرفت و اکنون باید خودش را به یک تیم نظامی لیگ برتری که می‌تواند فجرسپاسی یا ملوان باشد، معرفی کند. با این حال طبق ادعای خبرورزشی، سهرابیان در تلاش است با گرفتن معافیت پزشکی، کلا پروژه سربازی رفتنش را وتو کند تا بتواند فصل آینده را هم به قراردادش با استقلال پایبند باشد.

گویا این مدافع با اتکا به خالکوبی‌های متعددی که روی بدنش دارد، درخواست تشکیل کمیسیون اعصاب و روان از سوی سازمان نظام وظیفه را داده تا از این طریق بتواند معافیتش را بگیرد. موردی که خود او خوش‌بینی زیادی به انجام آن دارد و اگر این اتفاق بیفتد، شاید یک جنجال جدید در فوتبال ایران به وجود بیاید!

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن