باختیم، بهانه نمی‌آوریم

شماره روزنامه: ۶۱۵۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۲۳۴۱۰ ورزشی

دنیای اقتصاد: تیم ملی آرژانتین سومین شکست خود در راه مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۶ را بامداد روز گذشته برابر پاراگوئه تجربه کرد. هرچند صدرنشینی آلبی‌سلسته تهدید نشد و آنها هنوز سه امتیاز از کلمبیا بیشتر دارند؛ همان تیمی که دو ماه قبل، آرژانتین را ۲بریک شکست داد.

باختیم، بهانه نمی‌آوریم

برزیل که همان تیم سینوسی چند وقت اخیر است و بابت تساوی‌اش برابر ونزوئلا نباید متعجب شد، چرا که رقیبش پیش از این حتی آرژانتین را هم متوقف کرده بود. اما اوضاع قهرمان جهان عجیب است؛ آرژانتینی‌ها برابر پاراگوئه توپ و میدان را در اختیار داشتند اما نتوانستند از سد دیوار محکم تدافعی آن عبور کنند تا بازنده به خانه بازگردند. نقطه عطف بازی، برخورد دقیقه ۳۶ عمر آلدرته مدافع پاراگوئه با لیونل مسی بود. او که ۳ دقیقه قبل از آن کارت زرد گرفته بود، با وجود خطای شدیدی که انجام داد با مهربانی داور در زمین باقی ماند و جالب اینجاست که دو دقیقه پس از شروع نیمه دوم، خود او گل برتری کشورش را به ثمر رساند. شاید لیونل مسی یک چیزی می‌دانست که بین دو نیمه سراغ اندرسون دارونکو داور مسابقه رفت و او را بابت عدم اخراج مدافع حریف، بزدل نامید! اما به واکنش لیونل اسکالونی هم پس از بازی توجه کنید: «منطقی نیست بخواهم حرف زیادی در خصوص این صحنه بزنم. همه دیدند چه اتفاقی افتاد، اما نمی‌خواهم مردم فکر کنند در حال بهانه‌گیری هستم. بگذارید همه‌چیز همین جا بماند.»

قهرمان دو دوره کوپا آمه‌ریکا و جام‌جهانی ۲۰۲۲ اخیرا طرفدارانش را دچار تردید کرده، اما مساله اینجاست که سرمربی‌اش دنبال بهانه آوردن پس از باخت نیست و این باعث می‌شود آرژانتینی‌ها همچنان امیدوار به بهبود اوضاع باشند. برخلاف برخی تیم‌های ملی که حتی پیروز شدنشان هم آبستن انتقاد است؛ چرا؟ چون کسی شاهد نکته امیدوارکننده‌ای نیست!

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن