اشتباه داوری؟ یاد بگیرید

شماره روزنامه: ۶۱۵۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۲۲۱۲۹ ورزشی

دنیای اقتصاد: آماده‌ترین بارسلونای چند سال اخیر، دومین شکست لالیگایی‌اش را تجربه کرد، اما قضیه فقط یک باخت غیرمنتظره نبود. از دو شب پیش همه در حال صحبت کردن درباره ظلمی هستند که VAR به آبی و اناری‌ها روا داشته؛ اتفاقی که از جنبه‌های مختلفی قابل بررسی است. روبرت لواندوفسکی در دقیقه۲۰ مسابقه بارسلونا را برابر رئال سوسیداد پیش انداخت، اما گل او مردود اعلام شد.

اشتباه داوری؟ یاد بگیرید

در تصویری که از سیستم آفسایدگیری نیمه اتوماتیک لالیگا منتشر شده، پای مهاجم لهستانی چند میلی‌متر جلوتر از مدافع حریف است اما در عکس سه‌بعدی، انگار سیستم فوق در تشخیص پای بازیکن مهاجم و مدافع دچار اشتباه شده و این نوک استوک بازیکن سوسیداد است که عقب‌تر بوده! در شرایطی که بسیاری از کارشناسان داوری اعتقاد دارند تیم داوری بازی دچار اشتباه شده، هنوز هم هستند افرادی که به نتیجه‌گیری VAR ایمان دارند و آن را درست می‌دانند.اما تصور کنید این اتفاق در فوتبال ایران و علیه مربیانی رخ می‌داد که حتی سوت‌های درست را هم برنمی‌تابند چه برسد به وقایع بحث برانگیز!

با ذکر این پیش‌زمینه که هانسی فلیک پس از بازی گفت که گل تیمش نباید مردود می‌شد، اما اشتباه داوری دلیل شکست آنها نیست، بلکه بارسا بد بازی کرد و باخت. تیمی که ۸ بازی متوالی بود از خانه سوسیداد بدون شکست باز می‌گشت، بعد از ۹ سال زمین‌گیر شد. شاید در نگاه اول انداختن تقصیر گردن داور، آسان‌ترین کاری باشد که فلیک می‌توانست انجام دهد، اما سرمربی آلمانی قطعا می‌داند نفی نمایش ضعیف تیمش در شبی که حتی یک شوت در چارچوب هم نداشت، نمی‌تواند منتج به موفقیت شود. پس ایرادش را به گردن می‌گیرد و از داوری پر حرف و حدیث می‌گذرد؛ برخلاف همتایان ایرانی‌اش که از این قصه یاد نمی‌گیرند، بلکه دنبال اشتباه داور هستند تا به فرار رو به جلویشان ادامه دهند.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن