برگزاری همایش «زندگی پس از هشتاد سالگی» توسط «نوینچرم» با سخنرانی خانم «یوری کننو» کارآفرین برتر کشور ژاپن
"کارآفرینی که هرگز متوقف نشد"
به گزارش دنیای اقتصاد: در ابتدای این مراسم آقای مهدی یوسفیفر، بنیانگذار «نوین چرم» در پیامی ویدیویی به شرکتکنندگان در همایش، بیان کرد: "حمله اتمی امریکا به ژاپن حدود ۴۰ درصد زیر ساختهای ژاپن را از بین برد و بیش از دو میلیون کشته بر جای گذاشت. با این وجود، کشور ژاپن بعد از گذشت ۷۰ سال، امروزه تبدیل به مهد بهرهوری و کیفیت شده است."
وی با اشاره به اینکه مدیریت ژاپنی برگرفته از ۳ اصل "یادگیری، بکارگیری و نتیجهگیری" است و این سه اصل حتی در کشورهای غربی هم دیده نمیشود، اظهار داشت: "مدیریت ژاپنی در سازمانها و شرکتها بر سه اصل استوار است. در این سیستم به کارمندان فرصت اشتباه میدهند و اصل اول این است که باید بهبود مستمر داشته باشیم. طبق اصل دوم کارمندان عضوی از خانواده شرکت هستند که همین امر باعث میشود که کارمندان، شرکت را متعلق به خود بدانند و اصل سوم این است که نتیجه کار تیمی بهتر از کار انفرادی است."
مهدی یوسفیفر در ادامه عنوان کرد: "سیستمسازی و استفاده از الگوهای مناسب، یک اصل انکارناپذیر در مدیریت است و سیستم ژاپنی به خوبی اصول کیفیت تولید را رعایت کرده است. امیدواریم رعایت این نکات تبدیل به یک فرهنگ در سازمانها و شرکتهای ایرانی شود."
کارآفرینی با ارادهای آهنین
در ادامه این مراسم، مهمان و سخنران اصلی برنامه، خانم «یوری کننو» مشاور عالی رئیس اتاق بازرگانی ژاپن و کارآفرین برتر این کشور، در سخنانی ضمن تاکید بر اهمیت مشتری و حسن انجام کار در مدیریت ژاپنی، از مسیر سخت کارآفرینی و چگونگی موفقیتهای خود بعد از جنگ جهانی دوم، گفت:
«سال ۱۹۳۶ و اواسط جنگ جهانی دوم به دنیا آمدم اما در سن ۹ سالگی با حمله اتمی امریکا، والدین و شهر زیبایم از بین رفت و با یک معجزه از مرگ برگشتم و درست در همین جا زندگی دوم من آغاز شد.»
«در سال ۱۹۶۹ شاهد هجوم افراد مختلف به شهرهای بزرگ ژاپن برای کار بودیم بهگونهای که شهرهای کوچک و روستاها تقریبا خالی از سکنه شدند. بنابراین برای اولین بار از تلفن بهعنوان یک رسانه جدید استفاده کردم و بسیاری از زنان و سالمندانی که در شهرهای کوچک دچار روزمرگی و حتی افسردگی شده بودند را استخدام کردم.
اتفاقی که به شدت مخالفت حاکمیت را به دنبال داشت و بارها به خاطر استفاده از تلفن برای کسب و کار توبیخ شدم. اما مسیرم را با ایمان ادامه دادم و حتی برای پیشبرد و توسعه کارها، خانه پدری را فروختم. در نهایت همان قوانینی که تبدیل به ابزار تهدید من شده بودند، به مرور از بین رفتند و نام من بهعنوان کارآفرینی که منبع الهام برخی کارآفرینان بزرگ بوده، مطرح شد.
امروز در سن ۸۷ سالگی و بعد از ۵۵ سال کارآفرینی، هرگز به پایان روند کارآفرینی و تلاش فکر نکردهام و می خواهم تا ۵۰ سال دیگر هم با قدرت ادامه دهم.
الگویی برای کارآفرینان
در ادامه این مراسم، مرتضی رحمانیموحد، سفیر سابق ایران در ژاپن در سخنانی کوتاه با اشاره به کارنامه درخشان خانم "یوری کننو" کارآفرین بزرگ ژاپنی بیان کرد: خانم «یوری کننو» می تواند الگویی موفق برای تمام کارآفرینان و صنعتگران باشد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش و کارگروهی در ژاپن اظهار داشت: "ایران و ژاپن تعاملات فرهنگی ۱۰۰۰ ساله دارند و مردم دو کشور از یکدیگر به نیکی یاد می کنند. بنابراین می توان در روابط دو کشور افقهای روشن دوجانبه را مشاهده کرد."
بستر مناسب برای صادرات کفش به ژاپن
در پایان نیز علی لشگری، پیشکسوت صنعت چرم و کفش و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم توسط «نوینچرم» اظهار داشت:
"کشور ژاپن ۱۲۶ میلیون نفر جمعیت دارد و درآمد سرانه شهروندان این کشور سالانه بهطور متوسط حدود ۳۹ هزار دلار است. همچنین واردات سالانه ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار و ۵۸۵ میلیون جفت کفش با میانگین ارزش هر جفت ۸ دلار در این کشور ثبت می شود که از این حیث رتبه سوم واردات کفش جهان را در اختیار دارد. بر این اساس و با توجه به پتانسیلهای کشور عزیزمان ایران، امیدواریم با دیپلماسی اقتصادی کارآمد شاهد اتفاقات مثبتی در این بخش باشیم."
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.