ثبت رکورد تاریخی در فولادهرمزگان
دنیای اقتصاد-بندرعباس: شرکت فولاد هرمزگان با ثبت رکوردی بیسابقه، موفق به عبور از بالاترین میزان تولید ششماهه تختال از بدو راهاندازی این مجتمع تا کنون شد؛ موفقیتی چشمگیر که جایگاه این غول صنعتی را در زنجیره ارزش فولاد کشور تحکیم کرد.
علیرضا رحیم، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان، دراین باره گفت: «این شرکت در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ موفق به تولید ۷۴۲ هزار و ۳۸۴ تن تختال شد و با این میزان تولید، رکورد پیشین را ۲ هزار و ۶۷۲ تن ارتقا داد.»
وی در ادامه با اشاره به شرایط دشوار تولید در ماههای ابتدایی سال اظهار کرد: «فولاد هرمزگان در فروردینماه به دلیل شرایط جنگی، حدود ۵۷ هزار تن تولید را از دست داد و در تابستان نیز با محدودیتهای جدی برق مواجه بود؛ اما تلاش کارکنان و همکاری واحدهای مختلف موجب شد این عقبماندگی جبران شود و شرکت از رکورد پیشین خود عبور کند.»
مدیرعامل فولاد هرمزگان همچنین به توجه ویژه به کیفیت در کنار افزایش کمّی تولید اشاره کرد و گفت: «امسال در کنار افزایش مقدار تولید، توجه به کیفیت و تولید گریدهای کمکربن نیز در دستور کار قرار داشت. همکاران با برنامهریزی و کاهش اثر محدودیتهای تأمین مواد و تجهیزات، فرآیند تولید را مدیریت کردند و رکورد ششماهه شرکت را ارتقا دادند.»
رحیم با اشاره به احتمال تشدید محدودیتهای انرژی در نیمه دوم سال، بر ضرورت آمادگی و برنامهریزی برای استفاده حداکثری از فرصتهای تولید تأکید کرد و افزود: «تیم بهرهبرداری باید ارتقای بهرهوری و تولید حداکثری در زمانهای مناسب را در اولویت قرار دهد.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «این موفقیت، نتیجه یکپارچگی سازمان و همکاری بخشهای تولید، پشتیبانی، تأمین، خرید و فروش است. هدف ما تداوم این مسیر، ثبت رکوردهای تازه در پایان سال و حرکت به سمت عبور از ظرفیت اسمی تولید است.»
ارسال نظر