آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن درهرمزگان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۷۰۶۰۸ هرمزگان

مدیرکل راه وشهرسازی استان هرمزگان گفت: افزون‌ بر ۱۷۴ هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن برای هرمزگان ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۱۶ هزار و ۸۷۸ نفر با شاخص‌ها و معیارهای در نظر گرفته شده به عنوان واجد شرایط شناخته شدند.

آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن درهرمزگان

دنیای اقتصاد- بندرعباس- مجیدسلحشورافزود: در طرح نهضت ملی مسکن هرمزگان تاکنون برای ۶۸ هزار نفر در سامانه واحد زمین ثبت شده است همچنین تعداد ۵۵ هزار و۵۲۴ نفر حائز تایید نهایی و ۳۵ هزار و ۵۵۴ نفر واریز وجه بالای ۴۰ میلیون تومان داشته اند.

وی ادامه داد: بیشترین تعداد واحدهای مسکونی درشهرستان‌های بندرعباس، میناب و بندرلنگه ساخته شده است.همچنین با پیگیری های انجام شده برای ۳۵ هزار ۴۶۶ واحد پروانه اخذ شده، فونداسیون ۲۱ هزار و ۱۶۵ واحد اجرا و افزون بر ۱۴ هزار و ۱۹۴ واحد دارای اسکلت و سقف است.

مدیرکل راه و شهرساری هرمزگان اظهار کرد: در استان هرمزگان ۶ هزار ۷۹۰ واحد به مرحله « سفت کاری» ، حدود ۳ هزار و۵۴۷ واحد به مرحله‌ی «نازک کاری»رسیده و یک هزار و ۳۳۱ واحد در مرحله اتمام کارهای پایانی هستند. سلحشورگفت: با مصوبه شورای عالی مسکن کشور بانک‌های عامل موظف شدند در مدت یک ماه پرونده تسهیلات بانکی ۲۰ هزار متقاضی هرمزگانی مسکن ملی را تعیین تکلیف کنند.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن